Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neela26

Mlodszy i niedoswiadczony facet.

Polecane posty

Mam 27 lat i coz prowadzilam dosyc bujne zycie erotyczne bez zobowiazan-nie mialam stalego partnera wiec nie bylo przeciwskazan. Teraz poznalam chlopaka rok mlodszego na ktorym mi strasznie zalezy. Mial dotad jedna kobietei sie troche dziwnie czuje to raz z powodu ilosci moich facetow. |Pozatym sie boje czy nie przestrasze go podczas seksu- wy,agajaca jestem. Czy mam udawac ze tez nie bardzo doswiadczona jestem czy uczyc go co ma ze mna robic? Poradzcie.

tylko, ze to nie takie proste:P pociaga mnie cholernie. staram sie grac grzeczna dziewczynke za jaka mnie ma ale sie zle z tym czuje. Na takim czym daleko nie zajedziemy.

Gość alexandra111111
więc skąd wiesz że jest niedoświadczony ? ;P to że miał 1 kobietę to nie oznacza, że z nią nie robił tego wszystkiego co Ty z tyloma facetami...

Gość mi się wydaje że
lepiej go uczyć od razu :P powoli ale uczyć i mówić jakie masz potrzeby. Wiem z własnego doświadczenia :( po ponad roku związek mój się rozpadł m.in. z tego powodu. Ja chciałam więcej i bardziej urozmaiconych oieszczot i seksu ale on tego nie rozumiał i myślał tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb

Gość mi się wydaje że
i zgadzam się z alexandra111111 :D

Wiem bo rozmawialismy o tym, tzn on mowil o sobie ja przemilczlam swoje:P

Gość edgars
w sumie to ja w pieszczotach jestem zawodowiec, ale brakuje mi troche sexu

Gość edgars
że tak bym ci pojechał patelnie, że by cie mama nie poznała

Gość Neeela26
ok to ustawmy się gdzieś to ci nadstawię szparki:D skąd jesteś?

mam autorko podobnie, młodszy facet a ja przy nim czuję się jak wyuzdana szmata:( ale nie potrafię być niewinna :( chociaż on mówi, że mu się to podoba i ten temperament . podobno faceci lubią wymagające, bo wiedzą, że muszą się starać, a nie jak jakąś małolatę co wystarczyć tknąć czy pocałować a ona już doszła...

Troche bylo:P Kto by liczyl. Jedni na raz inni na dluzej. Na zadnym mi nie zalezalo az sie znalazl taki kochany mniewinny i masz babo placek. Nie chce go skrzywdzic w zaden sposob.

Nie zdradzam Ogolnie jestem kobieta jednego mezczyzny. Ale \e do tej pory lipa w tej kwesti byla to na seksie sie konczylo.

Gość zazuttttt
up

Gość brygidka26
Jak facet mial bujna przeszlosc, to ok i jeszcze go chwala... a jak kobieta powie, ze miala wielu facetow, to od razu podejrzenia, ze zdradzala na prawo i lewo. Walnijcie sie w czolo, ludzie. Kobieta i mezczyzna sa tak samo ludzmi i pomimo oczywistych roznic maja podobne potrzeby. Cala reszta to tylko durne stereotypy. Neela, podstawa to szczera rozmowa. Jesli chcesz zbudowac z nim trwaly zwiazek, to na "udawaniu grzecznej dziewczynki" daleko nie zajedziesz ;) Pozwol mu sie poznac taka, jaka jestes. Jesli jest inteligentny i mu na Tobie zalezy na pewno to doceni. Wspolnie porozmawiajcie czego pragniecie w seksie. Nie boj sie, ze go odstraszysz - strach nic tu nie da, a tylko zaszkodzi. Prawdziwa sztuka, to dopasowac sie do siebie nawzajem, ale zeby to osiagnac, trzeba bez zahamowan i absolutnie szczerze rozmawiac. Kto wie, moze on tez tylko takiego grzecznego udaje? ;) Zycze powodzenia :)