Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Iść z chłopakiem na imprezę?

Polecane posty

Koleżanka robi domówkę, ale mój chłopak i jej się nienawidzą i to bardzo :P A wiadomo po alkoholu faceci robią się agresywni i boję się że będą sobie dogryzać.... Z drugiej strony to koniec roku, przydaloby się to uczcić... ehhh

Chętnie bym poszła sama ale uparł się że do mnie dzisiaj przyjedzie , więc odpada ... No nic, chyba zrezygnuję, nie warto ryzykować. Jeszcze będzie wstyd.

Gość fan magnolii 2
idź ze mną

Hmm to będzie duża impreza, alkohol napewno będą wpychać nam :P A mój facet nie lubi chłopaka koleżanki bo ten drugi namawiał mnie kiedyś żebym z nim zerwała :P. Więc myślę, że wykorzysta okazję żeby mu dogryźć.

:D:D:D:D: ekstra pomysł. Tylko skąd ja do licha wytrzasnę pigułkę gwałtu w ciągu pół godziny ? :D:D Myślę, że pójdę na imprezę ale na krótko - godzinkę, dwie i wrócimy. Tak chyba będzie najlepiej. Albo po prostu zrezygnuję. No nic, pogadam jeszcze z chłopakiem jakie jest jego zdanie.

Gość co ty kvrwa plecisz
dajcie mu pigułke gwałtu..to po jednym drinku pajac zaśnie i wynieście go do łazienki a wy bedziecie mieli spokój...po imprezie go obudzicie i podreptacie do domciu jakby nigdy nic po tabletce ma się spida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!