Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tondernik

Jakie cechy waszych facetów

Polecane posty

Gość Tondernik

zadziwiły was - po ślubie ?

Gość Tondernik
to w życiu razem

Gość smiac sie czy płakac nie wiem
spoznia sie niezorganizowany zazdrosny przesadnie :O 😴

wyjada wszystko z lodówki myśli tylko o sobie otwiera okna, robi przeciąg ;/ nie szanuje mojej migreny i chorych zatok śpi od ściany :/:/ :/ no i chodzi bez piżamy chociaż go o to proszę i staje w samych majtach przy oknie :/ :/ nawet nie wiem jak to nazwać , chyba straszna przekora i złośliwość

Gość sopppo
przede wszystkim niskie libido, przykra sprawa, i wybuchowy charakter, a przed ślubem to taki przytulak był i zawsze zgodny, jak to faceci się zmieniają:(:(

Gość sopppo
xxxcuzxme----- właśnie myśli tylko o sobie- egoizm, to chyba cecha wspólna wszyskich facetów, Ja najpierw zawsze myślę o dziecku , później o sobie, mój mąż tylko o sobie

Gość mmiuuuu miiiuuuu
bazienka - moj ma to już wszystko przed ślubem - ojojoj

Gość sssssssselo
soppo skoro ty myslisz najpierw o dziecko to on najpierw mysli o sasiadce potrm o tobie ;)

Gość flanela
sklerotyk, choleryk, histeryk i psychopata. i to wszystko przed ślubem :P

no właśnie chyba , wszyscy faceci są tacy. bo mój ojciec tak samo, zje pół tabliczki czekolady a potem łaskawie spyta "może ktoś chce?" i patrzy z miną "lepiej żebyście nie chcieli" no ja to też myślę najpierw o wszystkich w otoczeniu , o rodzinie, rodzicach, babci, o moim facecie a a na samym końcu o sobie :/ ale chyba powinnyśmy więcej myśleć o sobie , skoro faceci sami o siebie zadbają

Gość sopppo
sssselo, miałam na myśli np jedzenie, mój mąż jak robi truskawki ze śmietanką to tylko dla siebie, nie zapyta dziecka czy zjadłby. Mi taki deser nie przejdzie przez gardło zanim nie zapytam najpierw dziecka. Albo zostanie jakiś jeden kabanosik w lodówce, mój mąż nie pytając nikogo juz go wchłania, ja najpierw pytam dziecko czy chce i sobie odejmę od ust

Nie pierdolcie, lubicie jak ktoś nie pomyśli o was, a wy o wszystkich i wtedy możecie sobie ponarzekać, ja taka dobra, Matka teresa, cierpiętnica, a on be :O

chyba nic mnie nie zadziwiło, poznawaliśmy się powoli może to, że można być takim opanowanym... bo ja trochę wybuchowa jestem ;)

Gość sopppo
Sergio sam nie pierdol, głupio ci sie zrobiło, bo pewnie sam chowasz pod materacem czekoladę i ją zjadasz jak reszta idzie spać:P:P

Gość karmilubię
hehe mój to zawsze za kierownicą oaza spokoju, ja rzucam kurwami co chwila, a on dopiero jak mu ktoś wjedzie prawie do dupy to zmieni wyraz twarzy

Ja juz rzucam ku...ami jak ktoś przede mną nie zasygnalizuje manewru :)

Gość rwrwrwrwrwr
pedant😭 uzywa slow-inne kobiety lubia😡jak cos mi sie nie podoba to se qrwa idz do tych innych kobiet-grrrrrrrr :O

Gość gość
pierdzi bez opamiętania nawet przy mnie.

Gość gość
Mój mąż po ślubie zaczął mi wypominać, że inne kobiety to była takie ciasne jak autobus w godzinach szczytu, a ty masz pizdę wielką jak wiadro, ruchałaś się ze słoniem czy co? No ale puszczam mu to płazem, bo następnego dnia i tak mi kupuje torebkę od Gucciego albo Prady.