Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantowa dziewczynka

niezdecydowanie, znak naszych czasów?

Polecane posty

z jednej strony nie chce byc juz sama, chcialabym miec sie do kogo przytulic,kogos na kogo moglabym liczyc,ale z drugiej mysl ze moglabym poznac kogos i juz z nim byc do konca zycia mnie przeraza, jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia,miejsc do zobaczenia przygod do przezycia i nie wiem czy ON jest mi do tego potrzebny. tez tak macie?

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
rob co chcesz robic, zwiedzaj ogladaj podziwiaj wyjezdzaj a w miedzy czasie ta polowka sama sie nawinie i reszte podrozy zakonczycie wspolnie ::D

depeche15 nie, nie masz tak? czy nie, niezdecydowanie to nie znak naszych czasow?

Gość wy sie smiejecie
mam podobnie:O bo ja zwykle jestem sama, a po tych porazkach co przeszlam i jak sobie pomysle, ze tak znowu moze byc - to mi sie odechciewa:O z jednej strony mysle, po co mi facet, tylko mi bedzie przeszkadzal (uwielbiam swoja wolnosci i niezaleznosc), ale z drugiej - kazdy kogos ma, tylko ja nie:O

KOORWA chodzi o to ze na co dzien chcialabym miec kogos takiego,kogo moglabym porzucac i wyruszac w nieznane i oddawac sie przygodzie, a potem wracac przez chwile wiesc stateczne zycie i znowu dawaj:)

wy sie smiejecie, ja jakos nie mialam wielu porazek na tle relacji damsko-meskich, jednak wszyscy faceci ktorych poznaje okazuja sie niewarci zachodu nudni, zakochani w sobie lub z kompleksami jak mont everest,a az tak zdesperowana nie jestem. bylam w kilku zwiazkach i z pespektywy czasu patrzac na nie wiem ze zmarnowalam czas,bo przy tych facetach statecznialam, rozleniwialam sie i przestawalam sie rozwijac, a tego nie chce juz nigdy powtorzyc!

Gość anastaciaj
tak

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
KOORWA chodzi o to ze na co dzien chcialabym miec kogos takiego,kogo moglabym porzucac i wyruszac w nieznane i oddawac sie przygodzie, a potem wracac przez chwile wiesc stateczne zycie i znowu dawaj kup sobie pieska a na czas wyjazdu oddaj do hoteliku :classic_cool: a tak powaznie ok, rozumiem Twoje obawy ale zycie to ciągle kompromisy. Wiec bedziesz kiedys musiala wybrac albo podroze samotnie albo wspolnie z nim... co juz nie da Ci takiej satysfakcji niestety :D

Gość bogaty starszy pan
zostań marynarzem