Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem mam dosccccccccccc

chce umrzeć...

Polecane posty

masz dziewczyno i do mnie maila zdonka28@gmail.com,ja też pomogę i wysłucham,widzisz,nie jesteś sama z tym wszystkim

Gość nie wiem mam dosccccccccccc
wiecie co mi się przypominialo, jak miesiac krwawiłam, byam slaba, ale on chcial takie jedno dosc pracochlonne danie do jedzenia, siedzialam gotowałam, a on nie mial czasu zjesc.. bo nagle ze znajomymi chcial jechac gdzies, wprawdzie wzial mnie ze soba, ale caly czas inne rzeczy byly wazniejsze. Ja go rozumiem nawet, bo moze w ten sposob odreagowywał,

Gość marakeszka 5
napisz do mnie na priv marakeszka5@o2.pl

Wiesz on sie jak swinia po prostu zachowywal od poczatku do konca. Ja nigdy bym tak nie potraktowal kogos kto dla mojego serca bylby bliski:(

a ja się jednak będę upierać przy tym psychologu,za dużo roztrząsasz,za bardzo bierzesz winę na siebie,tak nie można,to cię tylko wykończy,pogrąży,daj sobie szansę na przyszłość,uwierz,że jeszcze będziesz szczęśliwa z kimś,kto cię doceni,kto da ci to za czym tęsknisz,kto będzie cię kochał za to jaka jesteś,powiedz,dasz sobie taką szansę?

nie wiem odezwij się do mnie jutro na priva,ja już uciekam spać,ale czekam na wiadomość od ciebie,ściskam mocno,spokojnych snów życzę