Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakka_soobie-ona

On kogoś MA !!

Polecane posty

Gość taakka_soobie-ona

Nie potrafię przestać o Nim myśleć. On ma kobieę ( 3 lata razem) .. Już tyle razy mówiłam sobie 'dość' .. a jednak nie potrafię. Ostatnio się mocno zaparłam..powiedziałam NIE .. więc On wziął sprawy w swoje ręce i zaczął pisać po kilkanaście sms-ów dziennie, że chce się spotkać etc.. Uległam ... Teraz znowu cisza .. i tak w koło macieja ... kiedy ja traktuję go poważnie - on ma to gdzieś! kiedy ja zaś zacznę 'zabiegać' to on przestaję.. I Jego kobieta .. mówi oczywiście, że im sie nie układa ale czy to prawda ? Wiedzą tylko Oni. . . Czy to ma jakieś szanse ? Czy dać sobie spokój.. Po ostatnim spotkaniu powiedział, że nie wie jak to dalej będzie .. Tęsknie za Nim :(

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
dzwoni jak mu sie bzykac chce - przykre ale prawdziwe. Jakby mu bylo z tamtą zle dawno poszedl by w piz... a teraz zaloz sobie ze zostawil ją i jest z tobą no i jak myslisz nie bedziesz miala obaw ze teraz inną obraca na boku podczas gdy ty jestes w domu i czekasz z obiadem?

Gość taakka_soobie-ona
ale my się nie kochamy :O poprostu przyjemnie spędzamy czas .. doszło tylko lub aż do pocałunków

dobrze wiec moze liczyl na to ze ulegniesz a skoro nie ulegasz to sie wycofuje, nie wiem. Dla mnie sensu to nie ma wcale - albo sie gosc okresla albo nie, szkoda marnowac sobie czas na czekanie a pewnie i tak sie nie doczekasz :(

Gość taakka_soobie-ona
tylko obelgami potraficie sypać ... może jakaś konkretna porada.. W takim razie jak to zakończyć , by go zabolało ? hmm.?

jakimi obelgami o co Ci chodzi? nie zauwazylam by ktos czyms tutaj w ciebie rzucał . jak masz zakonczyc hmmm normalnie - nie odbieraj tel, nie pisz, niee zawracaj sobie nim glowy, znajdz inne zajecia ktor CIE pochloną i braknie Ci czasu na rozmyslanie.

Gość taakka_soobie-ona
hmm i nie napisać , że to koniec ... moze da mu cos do myslenia :D poprostu przestac sie odzywac.. sprobuje :(

Gość taakka_soobie-ona
z tymi obelgami przesadziłam ... dotyczyły Twojego nicku :)

MOJ NICK NIE MA NIC WSPOLENGO Z TYM TEMATEM. nIE PISZ NIC TAKIE OLANIE ZABOLI I BARDZIEJ DA DO MYSLENIA NIZ STRASZENIE ZE SIE ODEJDZIE. bYC MOZE GDY POCZUJE ZE CIE STRACIL TO PRZYJDZIE KTO WIE... nie pros sie o milosc i zainteresowanie nie warto!

Gość taakka_soobie-ona
dzięki za czas pośwęcony temu postowi :) jutro po pracy ma napisać czy się spotkamy .. jak napiszę , ze jednak znajdzie czas to co ?? nie odzywać się ?? hmm jesli napisze,ze nie da rady to ok .. nie odezwe się :)

Gość Mamba Owocowa
Mam i ja!

Gość taakka_soobie-ona
mamba a Ty skąd się urwałaś/eś ? :P

Gość taakka_soobie-ona
w ogóle on ma 28 lat a zachowuję się jak szczeniak .. :O dziwne rzeczy się dzieją na tym świecie ..

nic mu nie odpisuje bez wgledu na to co napisze z Twojej strony ma byc cisza...

Gość taakka_soobie-ona
dzięki za wszystko .. nie wiem czy wytrzymam :( spróbuję! a teraz uciekam do łoża 🖐️

Gość powiedz tak
no cóż, faceci czasami wolą suki bardziej niż kobiety które się nimi interesują