Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec_2009

Jestem przegrancem

Polecane posty

Gość przegraniec_2009

Mam 21 lat, jestem prawiczkiem i do tego jeszcze mam wade wymowy :/ :(

Gość pfiiiiiiiiiiiiiiiii
ale pierdolisz. ja straciłam dziewuctwo w wieku 23 lat i tez mam wade wymowy.Wymawiam "s" jak Doda przy swoim kolczyku w jezyku:D I nie jestem przegrana.Mam wspanialego chlopaka,ktory mi nawet mowi,ze to jak mowie,jest urocze :P Glowa do gory malkontencie!

Gość przegraniec_2009
no, a ja mowie cz, sz, s, c, dż, dź bardzo bardzo twardo :/ chodzilem do logopedy ale na niewiele to sie zdalo :( przez ta jebana wade wymowy mam ogromny kompleks i nawet nie zblizam sie do kobiet bo boje sie ze mnie wysmieja

o matko.. czleku- tylko idioci zwracaja na takie rzeczy uwage.. :) nie chesz chyba dziewczyny idiotki?

Gość plimplamplum
ależ daj spokój...na każdego przyjdzie pora..lepiej poczekać na prawdziwą miłość niż puszczać się z pierwszą lepszą..:) a prawdziwa miłość uwierz mi,zaakceptuje nie tylko twoją wadę wymowy ale tez wszystko inne..

Gość powiedz tak
ile czasu chodziłeś do logopedy ? Ja bym się nie poddała i nadal pracowała nad sobą Znam faceta, który nie dość że ma lekką wadę wymowy to i trochę zniekształconą twarz. Jest sympatyczny i chyba niewiele sobie robi z tego problemu Ma żonę i jest szczęśliwym tatusiem:)