Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

proszę was, wywieźcie gdzieś moją głupią siostre

Polecane posty

magnolio 🖐️ czy mnie oczy mylą, czy się rozmnażasz w zastraszającym tempie? :P fanów masz :D

cześć Hinatko ale mam dzisiaj ładną fryzurę...:p i nadal nie znalazłam męża:( ogłaszam się starą panną😭:D

ta fryzura przyciągnie Ci kogoś :P gdzieś tu się kręcił smyracz, zarwij jego :P

:-o:-o:-o:-o smyracz to po 50 jest:-ozapewne.. chciałabym zobaczyć fotki ludzi z kafe:p masz jakieś?? albo znasz kogoś kto ma??

jarka widziałam:p creama też sasha również nawet Kabla:D tylko pod postacią kabla usb:) dziewczyny widziałam chyba ze 3

Gość agrafkaszk
Przyłącz się do programu partnerskiego! wystarczy zalogować się, a następnie promować serwis. Od każdego polecającego naliczana jest prowizja. Polecam! Szybki zarobiek! Zobacz ciekawy serwis do udostępniania i ściągania plików - za darmo!! Filmy, muzyka, gry, zdjęcia, ebooki. http://chomikuj.pl/?page=83230

wystarczy wpisać na n-k w wyszukiwarce , kafeteria i kliknąć tam gdzie najwięcej ludzi.

nie mam żadnego z linków:( szkoda..:( cream miał takie 3 zdjęcia, na jednym oczy, na drugim usta a na 3 jakiś kawałek twarzy. na zdjęciu miał ciemne włosy i oczy jaruś taki uśmiechnięty chłopaczek w czapce a sash:-o:-o. pedzio, miał przerabiane zdjęcia:-o:-o ale jest ok. geje zawsze są przystojni:-o

siostra magnolii w moim wieku. z własnego doświadczenia wiem, że może wówczas nieźle odwalać :P a cream ładny? :P

bazienka, jeśli mieszkasz w wielkim mieście, to siostra sama do ciebie poleci:-o jak wyżej napisałam, ma prawie 18 lat bmblondyn, kiedyś już tak zrobiłam, ale tam same dziewczyny były, pewnie staraczki:-o najwięcej osób to było 6 :-o

ale na zdjęciu inaczej się wygląda niż w rzeczywistości, więc równie dobrze mogą być odrażający:-o

trzeba kliknąć na profil gdzie jest 95 osób i znajdziesz dużo ludzi, też tam jestem ale pod innym nickiem

O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZED CHWILA NA CAŁY RYJ WYKRZYCZAŁA ŻE MAM W TYM MOMENCIE ZAMIATAĆ KORYTARZ!!!!!!!!!!!!! jeszcze jej pokaże! nie będzię mną rządził leniuch!!

Hinatka: The Word Świat ZDROWIE-- Twoj zdrowie wraca już do normy, ale nadal musisz bardzo uważać na siebie. Zmień lekarza, lub zasięgnij informacji w innym żródle. UCZUCIA-- Rozstaliście się związek się zakończył i to w brzydki sposób. Rozpacz jednak rozdziera twoje serce, ponieważ twoje uczucia nadal są przy tej osobie. Nie martw się wrócicie do siebie. FINANSE-- Otrzymasz pieniądze z więcej niż jednego miejsca. PRACA-Nauka: Praca nie daje ci satysfakcji. Nie martw się będą zmiany na lepsze i to w krótkim czasie. RODZINA-- Rozstanie w rodzinie będzie powodem cierpienia i płaczu. tak ciebie widzi Tarot, ale wszystko będzie dobrze.

bazienko, niestety, ona nie lubi tych rejonów. ale ma problem:) jutro spodziewaj się paczki priorytetem:D mówisz o zdjęciu sasha na którym ma głowe tak na dół??:D to akurat najmniej mi się podoba, wole to, które było przyklejone do tego grubasa:D

Gość magnolia2.
siora nagminnie nie spuszcza wody jak się wysra