Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukreeecja

trądzik w wieku 26 lat???

Polecane posty

Gość lukreeecja

całą twarz mam zsypana kristkami. Objawy nasilaljąsie pod koniec cylku. W krostkach zaawsze coś jet...może to bardziej zaskórniki, takie grudki? Czyma to zwalczyć? Dodam, że w okresie dojrzewania prawie nie miałam trądziku;( teraz moja twarz jest okropna...jak twarz 16 latki z krostkami;/

Gość lukreeecja
za dużo błędów ;/ poprawka: całą twarz mam zsypana krostkami. Objawy nasilalją sie pod koniec cylku. W krostkach zawsze coś jest...może to bardziej zaskórniki, grudki? Czyma to zwalczyć? Dodam, że w okresie dojrzewania prawie nie miałam trądziku;( teraz moja twarz jest okropna...jak twarz 16 latki z krostkami;/

Gość Enigmaaaa
Mamy ten sam problem. Tyle że u mnie nawet wizty u dermatologów nic jak do tej pory ni dały :/ Płakać się chce normlnie bo to koszar :/

Gość owłosiona małpka ruda 27
ja mam 27 a gębe obsypana odkąd skończyłam 10 lat

Gość Enigmaaaa
Skąd się to g... bierze? no mi się pojawiło jakiś rok temu, ale jest coraz gorzej! Moja dermatolog mówi że to od stresu i powinnam w ogóle odstawić wszelkie kremy i kosmetyki.. wszystko super, ale jak ja mam w takim stanie iść do pracy!? to XXI wiek a nie epoka kamienia łupanego! Musi być na to jakiś sposób!

Gość hjeriosxkedolrew
Mam ten sam problem - tez mam 26 lat.