Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snaczek

Ładnie pomalowane paznokcie...

Polecane posty

Hejka. :) Chciałam zapytać jak malujecie paznokcie?? Szczególnie u nóg. Myślałam o jakiś ciekawych wzorkach tylko nic nie przychodzi mi do głowy :( Tylko nie chodzi mi o profesionalny pedicure/macicure u kosmetyczki ani o żadne tipsy ,żele, akryle itp. Poprostu o ładnie pomalowane paznokcie do samodzielnego wykonania... ;) Ma któraś pomysł??

myślę, że jakieś wzorki, wywijaski i inne cekiny na stopach nie wyglądają ani ładnie ani gustownie a już na pewno nie modnie:) radzę zrobić sobie tradycyjny frencz na stopach, albo pomalować np. na krwistoczerwony kolorek i będzie super bo na paznokciach im mniej tym lepiej:) pozdrawiam

Frencza właśnie mam i chciałabym coś zmienić. Ale może masz rację... Sama nie wiem. ;)

Gość wysokieobcasy26
french plus kwiatuchy na dużych paluchach z kropeszkami;)

Gość gzd
Jak u stópek to tylko na czerwono.... Wygląda to bardzo sexy :)

Gość facettt.....
Witam Paniejestem mezczyzna i uwazam ze dlugie paznokcie czy tipsy zele lub akryle sa piekne sprawiaja ze sie rozplywam kiedy widze kobiete z dlugimi paznocikami uwazam ze nic tak nie podkresla piekna kobiecych dloni jak wlasnie dlugi paznokiec mam do was prosbe JESLI ktoras z was moglaby mi wyslac zdjecie swojej dloni z takimi pazurkami bede widzieczny chetnie tez prozmawiam o nich o dlugosci wzorach i wszytkim co z tym zwiazane uwilebiam ten temat moge orozmaiwac pisac o tym godzinami:) zapraszam was bedzie mi bardzo milo to moj adres armenkow@wp.pl

Gość Ork
Witam Panie. Ja w temacie malowania paznokci, ale w innym kontekście. Otóż, chciałbym zasięgnąć opinii szanownych Pań. Do rzeczy; Wczoraj trochę mnie zaintrygowała zasłyszana na parkingu rozmowa sąsiadki z dziećmi. Owa sąsiadka przyjechała z zakupów i telefonicznie "wezwała pomoc". Przyszedł Jej syn Karol i córka Wioletta. Karol!! - Krzyknęła sąsiadka - przecież ty jesteś przeziębiony. Dlaczego nie wyszła Anita?! Anita ma świeżo umalowane paznokcie i powiedziała, że nie pójdzie - oznajmiła Wioletta. Przysłowiowy "sęk" w tym (pomijając fakt, że chory zdrowego zastępuje), że Anita jest najmłodsza, ma 13 lat. Co Panie na taką sytuację? Czy w/g Pań, to jest normalne? Pozdrawiam :-)