Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydze się

Wstydze się

Polecane posty

Gość Wstydze się
Po kolei. Jej kolega ma 10 lat. Nie jestem pod wpływem żadnych narkotyków. Troszeczke byś okazała szaczunku dla straszego. I po 2 Czy ona może być w ciązy nigdy nie mając okresu ? zadaje to pytanie dlatego ZE OSTATNIO ONA SIE DZIWNIE ZACHOWUJE

ej co ty patologię w domui sobie urządzasz? córka 11 lat chłopak 10 czy tam 19 bo nie wiem do huja który to podszyw a który prawdziwy a ty jej na to pozwalasz? .. bycie dobrym ojcem nie znaczy dfawac 100% luz i o jakiej miłości ty wogóle u nich mówisz? miłości ludzie szukają latami a ta ma 11 lat i uważasz że to miłość? to dziwacto i tyle a ty powinienes przystopować coreczkę bo ma 11 a jak i ją jeszcze nagniesz ale jak bedzie miała 16-17 lat to wtedy nie zrobisz już nic a ona wiedzac jaki ma luz urządzi ci tragedie, tobie jak tobie a sobie największą bo życie przed nią

Gość Wstydze się
Nasze pokojówki mówiły że według nich ona zachwouje się normalnie. Już sam nieiwem. Może to ja zachwouje się dziwnie przez te problemy w pracy.

Gość Wstydze się
Ok dzisiaj zadzwnoie do naszego prywatnego psychologa. I razem z nim ustalimy zasady.

Gość bvnvbn
Ale marna prowokacja :/

Gość Wstydze się
Co za beszczelność !

Gość ogrki kiszone hehe oszalałaś/
porozmawiaj z nią :) w dzisiejszych czasach to normalne ze 11 ma chłopaka ale jak sie całują "głęboko" to nie jest normalne :P ile ten chłopak ma lat? Chłopcy zwykle w tym wieku są nieśmiali i nie lubią dziewczyn :P Jak ten twojej corki jest od niej starszy to go pogoń:P ja jeszcze bym go w dupe nakopała za to ze mi dziecko bałamuci :P to ze ty myslisz ze ona nie miesiaczkuje nie znaczy ze masz racje moze wstydzi ci sie przyznać :P

Gość Wstydze się
nie ona nie misiączkuje na 100% powiedziałą by mi o tym.

Gość odette
a nie powiedziala by Ci ze uprawia seks? Ludzisz sie, bo nie jestes 11 letnia dziewczynką co za swiaaaaaat

Gość Wstydze się
Sexu też nie było. To nie jest jej chłopak tylko kolega.

Gość odette
no to w czym problem? odpowiedzielismy ci na pytanie nie ma okresu nie ma ciazy chyba sprawe czas zamknac?:D

Gość Wstydze się
Racja, ale na przyszłość i w widzy ogólnej mi sie przyda. Czy nie mając nigdy w życiu okresu można zajść w ciążę ?

Jeżeli zabronisz jej spotykać się z chłopakiem to ona będzie to robić potajemnie. Więc chyba lepiej żeby miała do Ciebie zufanie i żebyś miał wszystko pod kontrolą niż jej zabronić a potem wychowywać wnuka...

Gość odette
Ty w ogole rozmawiasz ze swoja corka na takie tamety czy "WSTYDZISZ SIE" ?

Gość Wstydze się
Ok. Racja, ale na przyszłość i w widzy ogólnej mi sie przyda. Czy nie mając nigdy w życiu okresu można zajść w ciążę ?

Gość Wstydze się
Rozmawaim ale po dziecnnemu.

Gość odette
a co to znaczy rozmawiac po dziecinnemu? Przepraszam ze to powiem ale albo znajdz sobie kobiete, albo weź sie w garść bo musisz byc dla niej mamą i tatą w jednym (z tego co zrozumialam nie ma mamy? ) ona ma juz 11 lat nie 7 ! jest z dzieckiem, ale musisz z nia rozmawiać prawie jak z rownym sobie jezeli chodzi o wazna sprawe i jej szacunek oraz zaufanie. Dzieci tego potrzebują

Gość pijanakura
idiota

Gość odette
no, bez takich

Gość pijanakura
odette nie widzisz co on pisze???dorosły facet .....

Gość odette
jesteś strasznie zagubiony chyb aw byciu rodzicem ale to widać, ze bardzo kochasz swoją córkę

Gość odette
wiem ale gdyby mu nie zależało nie pisałby tu, prawda? My mamy ten caly instynkt, wiedze nie wiadomo skad jak trzeba radzic sobie z dzieckiem na roznych etapach jego zycia

Gość pijanakura
widać ale biologię w szkole mial i jak dziewczynka bez okresu może zajść w ciąże????????????????????

Gość w zakopanEm
Ja pierdole, co za patologia :O Jak w ogóle mozesz spokojnie o to pytac, biorac pod uwagę , że 11LETNIA, NIEDOJRZAŁA PŁCIOWO DZIEWCZYNKA MOŻE UPRAWIAĆ SEKS?! Chociaż jak czytam o tej "nażyczonej" i wakacjach na Hawajach, w kanadzie i nad M. czarnym, prywantym psychologu to śmierdzi mi tu prowokacją :D

Gość Akascha
nie zapominajmy o pokojówkach :D