Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadwiga19llll

czy w podwiezieniu do domu przez kolege z pracy mozna się czegos dopatrywac?

Polecane posty

Gość Jadwiga19llll

Kolega z pracy mnie podwoził do domu raz jak mi uciekł autobus.On ma 29 lat wolny kawaler

Gość no ba jest już ci przypisany

Gość sranie w banie i sikanie
pokaż mu udo koło pipki i twój jak nic.

Gość Jadwiga19llll
pytałam powaznie a nie zeby ktos wulgarnie pisał :(

Gość Jadwiga19llll
ale rzadko sie zdarza zeby facet nic nie chciał od dziewczyny jadac sam na sam o poznej porze

oczywiście, że można prawdopodobnie myśli że następnym razem zaprosi Cię na kolację, później przeniesie spotkanie do jego mieszkania, uraczy Cię owocami morza i białym półwytrawnym winem, później spędzi z Tobą upojną noc, następnie kiedy będziesz spała w jego łóżku pozbawi Cie przytomności, wpuści do mieszkania kumpla lekarza, który wytnie Ci prawą nerkę, po zabiegu udadzą się na browar-to taki klasyk myślenia 29-letnich wolnych kawalerów :)

Gość Jadwiga19llll
nie ironizujcie wiadomo ze facet inaczej myslis am na sam z dziewczyna

Prosze mi wyjasnić to zdanie \"ale rzadko sie zdarza zeby facet nic nie chciał od dziewczyny jadac sam na sam o poznej porze\"

Gość Jadwiga19llll
dziwne dla mnie to jest ze sie facet nic nie zrobił.Kolezanka juz nie daje sie nikomu podwozic bo juz miała syt.ze facet chciał cos od niej

I to zdanie też mi prosze wyjasnić: "dziwne dla mnie to jest ze sie facet nic nie zrobił" Czy Ty Jadwigi CZEGOŚ od niego oczekiwałaś i jesteś teraz zawiedziona?

Gość Jadwiga19llll
facet mi sie podoba i nie miałabym nic przeciwko temu aby pokazac ze go pociagam oczywiscie kulturalnie a on po tym nawet nie zwraca uwagi na mnie.Myślałamz e faceci nie sa tacy bezinteresowni

podwiezienie to miły koleżeński gest. Oczywiście, ze możesz się facetowi podobać, ale nie musisz - fakt, że Cię podwiózł sam w sobie jeszcze nic nie znaczy

Gość hannananna
Albo jesteś bardzo młoda, albo to Twoja pierwsza praca. To absolutnie normalne, że ludzie się podwożą w różnych pracach i dopatrywanie się w tym podrywu jest, nie obraź się, trochę żałosne.

Gość chai mai
A mnie czasami podwozi szef i niczego z tego nie robię. Fakt, podobam mu się ale nic poza tym.

Gość Jadwiga19llll
Tak miałam nadzieje ze jakos mi okaze ze sie mu podobam a tutaj olewka

Gość Jadwiga19llll
tak pierwsza praca

Gość Jadwiga19llll
wiem ze miły gest ale tak jakos jechalismy noca bylo nastrojowo i nic nie zrobił a teraz wrecz olewa

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww9
Ty chyba głupia jakaś jesteś albo niedodymana. Podrzucił Ci tyłek, co jeszcze ma zrobić? Aż strach podwozić lachony, jeśli pozniej sobie wmawiają, ze facet z tego tytułu na nie leci

nic dziwnego ze kobiety uważają nas za świnie:O a wszystko to przez takich podwożących chamów:O podwozi taki bezczelnie i robi złudne nadzieje:O

Gość Jadwiga19llll
pisałam wam ze kolezance facet chciał cos od niej mimo ze nie był to obcy facet ona go znała

Gość uwagę podaję sposób na
przeruchanie podwożonej panienki. Podwozisz panienkę i jak wysiądzie, poproś ją siedząc w samochodzie by ci dała buziaczka w ramach podziękowania. Jak wsadzi łeb do środka, szybko podręcamy szybę do góry i panienka łeb ma zablokowany i tylko wystarczy ściągnąć majtki i .....

Gość amozebytak
dlaczego niektore baby sa tak bezdennie glupie??!! :o to juz wola o pomste do nieba................... :o

Gość klapek147
Oczywiście, to już na pewno miłość... Masakra... co sie dzieje na tym swiecie...

Gość Jadwiga19llll

Gość amozebytak
Jadwiga, nie nadinterpretuj rzeczywistosci, a bedzie Ci sie latwiej zyc chyba ;)