Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny81

POMÓŻCIE Pytanie do PAŃ

Polecane posty

Gość Smutny81

MAm problem mam 28 lat , zapewne nie dotyczy tylko mnie . Rozstałem się 1,5 roku z dziewczyną z którą byłem 1,5 roku .Związek zapowiadał się Pięknie... Miłość odwzajemniona...ALE ja Nawaliłem:(( Żałuję Problemem była też odległość 500 km...Ja Zepsułem wszystko były łzy z obu stron...odeszłem ( teraz wiem że to była niedojrzałość :( z mojej strony) Tak bardzo żałuję tego , Nigdy nie przestałem jej Kochać... Utrzymywaliśmy kontakt telefoniczny przez te 1,5 roku co jakiś czas..3 razy się widzieliśmy( ja byłem u Niej)..Ostatnio się spotkaliśmy ale Ona teraz Twierdzi że chyba nie jest w stanie być ze mną po tym wszystkim...:((( Płakałem jak dziecko( normalnie mi się nie zdarza) Myślicie że jest Sposób żeby Ją odzyskać? BARDZO JĄ KOCHAM !!!Chciałbym mieć z Nią dzieci być jej mężem.. Nie wiem czy mam się narzucać czy czekać ....Nic nie wiem:(((( P.S. Poderwać dziewczynę to dla mnie nie problem ale Inne mnie nie interesują..

Gość moim zdaniem powinienes
jej powiedziec to co nam tu napisales, a w szegolnosci to "ze bylo to wynikiem twojej niedojrzalosci" jesli dziewczyna jest ok, bardzo doceni taka szczerosc, ja na jej miejscu dalabym ci druga szanse

Gość samotnaaa biedroneczka
Ja troche z innej beczki, a co ta kobieta ma takiego w sobie ze nie jestes w stanie zwrocic uwagi na zadna inna? Pytam z ciekawosci

Gość Smutny81
tak Odszedłem.. A co Ona Ma Hmmm Nie jest Ani Zgrabna, nie ma Wielkich Piersi, Nie ma Fortuny....ALe ma Pięknę SERCE.....;((((((((((((((((((

Gość Smutny81
MOże ją zaskoczyć miło czymś??Ja już sam nie wiem co mam robić:((

Gość Smutny81
Ja tylko proszę Was o poradę:( bo nie wiem co robić;(