Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi

StosuNek przeRywany raZ jeSzczE

Polecane posty

Gość o co tu chodzi

na samym poczatku prosze o potraktowanie serio mojego pytania. to nie jest zadna prowokacja, ale mam 23 lata i zastanawiam sie o co chodzi z tym stosunkiem przerywanym?teoretycznie moge sobie wyobrazic jak to wyglada, ale nie jestem pewna,czy moje wyobrazenie jest wlasciwe...Jak to sie stosuje w praktyce i po co pary w ogole to stosuja????

Stosunek przerywany polega na wyciągnięciu penisa z pochwy przed wytryskiem nasienia. Stosuje się go w celu zmniejszenia prawdopodobiestwa zajścia w ciążę.

Gość o co tu chodzi
no ale to sie da w praktyce zastosowac?tzn facet jest w stanie sie kontrolowac??? poza tym po co niektore pary stosuja to razem z prezerwatywami-jest wtedy w ogole przyjemnosc z seksu????

oczywiście że się da, facet czuje nadchodzący wytrysk tak jak potrzeba pddania moczu. Pewnie żeby miec większa szanse iz nie będzie ciąży.

Osobiście uważam że jeżeli już stosuje się prezerwatywę, to stosunek przerywany można sobie darować.

Gość na co z tym płynem który się
wydziela z penisa?W tym płynie podobno też są pleminiki

Gość o co tu chodzi
dzieki i jeszcze aby ostatnie pytanie:) czy dla faceta stosunek przerywany to jest jakies poswiecenie, mozna czerpac z tego przyjemnosc czy nie ma to dla Was znaczenia???

Gość stosunek przerywany jest to
walenie konia przy pomocy partnerki. Dziewczyna ma tylko taki pożytek z tego, mokry brzuch jak się jej spuści, ból w dole brzucha i wycie do księżyca.

Gość stosunek przerywany jest to
i czekanie , czy bachor w drodze