Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy on coś do mnie czuje

Czy jest między nami chemia?

Polecane posty

Gość czy on coś do mnie czuje

Poznaliśmy się jakiś czas temu,z widzenia znaliśmy się długo.Ja zagadałam do niego na necie anonimowo.Bo nie ukrywam,że mi wpadł w oko.Potem musiałam przedstawić się.Na początku długo rozmawialiśmy ze sobą i czułam jego zainteresowanie mną,w końcu gdybym mu się nie spodobała olał by to wszystko i mnie,pisaliśmy ze sobą i zaproponował spotkanie.Pierwsze było dość śmieszne.On mówił,więc ja słuchałam.Na koniec przysunęłam się do niego (samo wyszło)i tak delikatnie się pocałowaliśmy,po czym odsunęłam się i uśmiechnęłam.Podczas naszych rozmów,kiedy złapałam doła,zapytałam czy jak się spotkamy to mnie przytuli,kiedy się spotkaliśmy tak też zrobił.Brał mnie za rękę,całował i uśmiechał się.Czy mogę sadzić,że jest między nami jakaś chemia?:-)Co myślicie?pozdrawiam

Gość Obojętna mu chyba nie jesteś
skoro tak się zachowuje

Gość jest ta chemia

Gość Wioluniaw2445
Ach ta miłosc:)Fajnie.Też myślę,że obojętna mu nie jesteś.

Gość -No jasneże jest
Nie martw się,wypali:)Powodzenia:**

Gość CzarnaMamba24990
Oj też bym tak chciała:)Chemia jest,nie bój nic.

Gość specjalistaodzwiazków
Chemia jest.Spokojnie.Byle tak dalej:)Powodzenia Wam życzę.

Gość wakacyjna24579532
No ciągnie Was do siebie;-)Fajnie:D

Gość ALE to FAJNE
Na moje oko,chemia jest:)

Gość wg mnie ..............
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................... Ty po prostu mu się wlepiasz i rozmawiając z nim oraz widząć go masz mokro w majtkach Facet to wyczuwa , węźmie co chce , a ty ........... bedziesz zakładac następny topik, że była pomiędzy wami chemia, a on .......... Gdyby głupota twoja umiała fruwac ty na pewno szybowała byś w powietrzu jak gołębica ........... Ostro pojechałem , ale może to spowoduje, że zaczniesz myśleć, myslenie wbrew pozorom nie boli

Gość first happy day
sama to lepiej powinnaś wiedziec i widzieć

Gość sisi 72
wg mnie nie i wmawiasz sobie cos czego nie ma, a poza tym jesteś bardzo, bardzo naiwna .... :P

Gość wrrrr.....
były pocałunki przytalnie.. czułe słówka.. zaczynał obiecywac. jednak go stopowałąm.. ze na to i na tamto przyjdzie czas.. więc powolutku małymi kroczkami.. wczoraj się spotkaliśmy.. ciepło miło cudownie..miodzio;; jak zawsze;) a rano dstałam esa"czy wirzysz ze związek bez miłości ma sens..." ja na to "nie, nie ma sensu" on "weż się za naukę.. ona jest ważniejsza ode mnie" .... cały dzien płaczę.. czuję sie oszukana, mam żal.. to jest już drugi facet w zyciu który postapił tak w stosunku do mnie ///pech

Gość wrrr ...
Cos ci się popieprzyło z tym zmyslaniem :) Chcesz nam powiedzieć, on nie wie, że są wakacje ? :) Fantazjujesz i tyle, więc odpuść sobie, oprzestań pisać bzdury

Gość A ja myślę i już
Do "czy on coś do mnie czuje".Nie wszyscy muszą od razu wszystkich wykorzystywac.Może byc tak,że serio coś między Wami zaiskrzyło.Czas pokaże.Ale żeby uniknąc rozczarowań zachowaj dystans do niego i nie daj się zakręcic jak pani"wrrr".To taka rada.Póki za późno nie jest.

Gość A ja myślę i już
Wcale nie musisz byc naiwna skoro się nad tym zastanawiasz.Gdybyś była naiwana po prostu wierzyłabyś,że między Wami jest ta chemia a nie pytała o to.Tak myślę.A moim zdaniem,gdybyś mu się nie podobała to olałby Cię(jak sama stwierdziłaś)musi byc Tobą zainteresowany skoro zaproponował spotkanie i pisał,a mówiąc szczerze gdybyś mu nie wpadła w oko nie chciałby z Tobą byc.Bo i po co byc z kimś kto jest komuś zupełnie obojętny?Ja myślę,że gdyby między Wami nic nie było,to nawet byście się nie spotkali.Bo miałby Cie w nosie.Takie moje zdanie w tym temacie.

Gość też tak myślę

Gość do wrrr
Wiesz...wrrr...nie od razu jest miłosc!"odnośnie tego,co napisał"wierzysz,że związek bez miłosci ma sens".Czasem ludzie się poznają,a dopiero w pewnym momencie jest miłość.Coś innego to zwykłe zauroczenie.Milosc to nie takie "hop".A z tego coś napisała wynika,że uznał,że go nie kochasz;p "nauka jest ważniejsza ode mnie".Zakręcone,a dodatkowo są wakacje:)hehe

Gość do wrrr
A Ty czy on coś do mnie czuje...bądź ostrożna,żebyś uniknęła podobnej sytuacji jak "wrrr".Może będzie ok:-)

Gość zaczyna sie od pocałunku
:)