Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Moss *

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość Kate Moss *

Moj chłopak codziennie przesiaduje u mnie mniej wiecej od godziny 15 do 22 ... codziennie! Dawniej jeszcze mnie do siebie zapraszał, ale od dwóch miesięcy siedzi u mnie. Oznajmia mi np : "Idę na autobus", a ja nie mam chyba nawet nic do powiedzenia, zresztą nie wiem, co powiedzieć, bo mi głupio... :| Widzę, że znalazł sobie darmowy pensjonat z darmowym wyżywieniem u mnie w domu...... Co robić?!

Gość Kate Moss *
Właśnie poszedł ode mnie..

Gość ldksjrlfejrlfehrhethhejkrhtkej
wymyślaj jakies sprawy sobie do załatwienia np , żed nie może wpaść bo ty musisz to i tamto itd

Gość lisiczka piekna
Czegos nie rozumiem: chłopak spędza z toba tyle czasu, bo mu dobrze z toba, nie tak?:) Co do darmowego pensjonatu: niech cos czasem kupi do jedzenia lub gdzieś cie zabierze na miasto:) Poza tym, może u niego w domu nie jest specjalnie miło? moze ucieka z domu przed zła atmosfera? Nioe osądzaj go a jeżlei tak ci z nim zle, to widocznie nie zalezy ci na nim...

Gość Kate Moss *
Nie chodzi o to, że mi źle, ale ciągle siedzimy u mnie całymi popołudniami i to jest czasem męczące , bo też jestem zmęczona itd, ale on tego nie rozumiem :P

dokładnie porozmawiaj z nim nie ma co uciekać się do jakichś gierek, nauczek.. Swoja drogą ja bym zwariowała chyba, mam taki charakter że moge kochać kogoś nad życie ale muszę codziennie przez jakiś czas pobyć sama. Chłopak się chyba zatracił w Wasz związek, nie ma jego, Ciebie ale jesteście Wy. Zrób coś z tym bo się udusisz:o

Gość Ruchliwy Średniak
to tojest twój chłopak czy niepotrzebny natręt? nie rozumiem. penwie masz 15 lat co?

Gość Kate Moss *
O to chodzi, że się duszę!! Mam niecałe 18 lat, na głowie szkołę.. Straciłam 90 % znajomych. Z nikim innym nie spotykam się, bo on mi robi awantury, jest zaborczy. Nigdzie nie wychodzę z domu.

Gość lisiczka piekna
jeżeli para musi od siebie odpoczywac to jak będzie, gdy zamieszkają razem, gdy kiedyś będą małżeństwem?....

Ja nie rozumiem o co Wam chodzi... to że ma chłopaka zobowiązuje ja do spędzania z nim 24/dobę...? I co ma wiek do tego?

Ludzie potrzebują intymności, niezależności!! Nawet po ślubie! Nie widzę w tym nic dziwnego że dziewczyna nie lubi się zmuszać. Tak jak napisał kolega, rozmowa, może są jakieś powody jego niechęci przebywania w domu