Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kauol

Jestem z dziewczyną 8 miesięcy i ona nie daje się dotknąć !!!!

Polecane posty

Gość kauol

Ona myśli, że mi robi wielką łaskę dając mi się pomacać po tyłku / cycku. I jeszcze patrzy na mnie z politowaniem jak na jakiegoś napalonego smarkacza. Mamy po 21 lat!!! Ile można się macać po tyłkach!!! A może ja tu jestem dziwny?!

Gość thomass
roznicie sie temperamentami . To pewne .

Gość kauol
aha. dobra, moze jakies 3 lata po slubie bede mogl zobaczyc ja nago na przyklad.

Gość ajamalwaysherre
moze z nią pogadaj...

Gość emocjo
TO zmien ja na inny model i po sprawie ale na poczatek pogadaj z nia. moze ma jakies problemy?

Gość juka666
może nie dajesz jej wystarczająco ciepła tylko napalasz się na jej widok...

no ale gdyby nie czula tego ciepla to po jakiego bylaby z nim te 8 mies ? nie wiem. to troche dziwne... ale 1 mi sie nie podoba w tej Twojej wypowiedzi napisales to troche tak jak gdyby ona miala obowiazek coś ci dać, a tak przeciez nie jest. pogadaj z nia i tyle ale jak juz masz takie problemy to pomyśl co bedzie kiedyś i czy warto to ciagnac. Pozdrawiam :)

Gość juka666
wiesz ja bardziej myślę o tym że ona może się czuć jak przedmiot... może myśli że chodzi mu tylko o jedno

Gość Cheld
Pewnie się Ciebie brzydzi. A jest z Toba z litości ;]

Gość kaarrolinaa
a ja jestem z moim chłopakiem 3 lata a mam 22 lata i też mu nie pozwalam dotykać i jakoś on żyje.

Gość aaasssdddd
kauol dobrze Ci radzę chłopie - olej ją!! Co Ci po takiej dziewczynie z którą nawet pobaraszkować nie można. I to jeszcze po 8 miesiącach - tragedia. Uciekaj chłopie i tyle, nie gadaj z nią bo nie ma o czym tylko uciekaj jak najdalej do takiej.

Gość aaasssdddd
od takiej :-)

Gość szalonaaaaaD
DOKLADNIE!!!! co to za dziewczyna???!!! zal mi jej!!!!

Gość kotka222
no dziwna jest jakas panna pogadaj z nia szczerze

Gość oczywiście...
mój kolega też chodził z taka jedna trzy lata i nic ,może raz ja pocałował,potem wzieli ślub mają dzieci ale ona jest zimna jak ryba do sexu sie nie nadaje i koles żałuje że sobie zmarnował życie bo być nie kochanym i nie pożadanym w związku to najgorsza porażka

Gość Amargo
Kauol Kochasz ją ? Czy tylko Ci sie podoba, bo jest fajna d**ą? Nie napisaleś nic o uczuciach... a to ważne. Przynajmniej dla kobiet. Grunt to szczera rozmowa. Może ma po prostu inne zapatrywania na te sprawy? Chce poczekać? Coś ja blokuje? Może ma taki system wartości. Wbrew pozorom są w dzisiejszym świecie tradycjonalistki i może ona do nich należy? Jeśli jednak jesteś z nią tylko dla seksu, to lepiej zerwij. Ty poszukasz sobie bardziej chętnej laski, a ona bardziej wyrozumiałego faceta.

Gość Faceto
Sprawa prosta, ona Ciebie nie kocha i jest z Toby aby nie byc sama ! Aby laska chciala sie z Toba kochac to musi cos do Ciebie czuc ! I rzygac mi sie chce jak slysze wypowiedzi kolezanek, ze czulosc, wykorzystanie i inne pierdoly. Po prostu nic do ciebie nie czuje ! My faceci jestesmy prosto zbudowani, myslimy bardziej fiutem, fajna laska i myslimy ze to ta. Dziewczyny mysla troche inaczej, uczuciowo . (i chwala im za to) Nie jestem wrogiem kobiet, wrecz przeciwnie uwielbiam towarzystwo lasek. Ale one lubia czasami nami sie pobawic, pomanipulowac. Radze Ci dac sobie spokoj z nia, bo jak sie 2 ludzi kocha to dazenie do jakiegos minimum zblizenia jest czyms calkowicie naturalnym.

Gość a mi sie wydaje
ze jest dziewica ;) i boji sie zblizenia;)

Gość Jasiek52
Znajdź czas na poważną rozmowę i niech ona powie czego tak naprawdę oczekuje od waszej wspólnej znajomosci. Może wtedy ocenisz czy warto tą znajomość kontynuować.

Gość Faceto
a mi sie nie wydaje, po prostu olewa Cie. I mozesz z nia gadac ile chcesz, jak nic nie iskrzy miedzy wami to nic nie poradzisz. Tobie tez nie wszystkie laski podobaj sie. Dziewica czy nie, sa tez inne przyjemne formy zblizenia. Jak ona pozna "swojego " faceta to zapomni ,ze jest dziewica, katoliczka i chcial isc do zakonu !

Gość a ja to ne
to beznadzieja. wspolczuje Ci. ja po miesiacu nie mogę sie oprzec mojemu misiowi. a i tak ten miesiac wynika z silnego wybiczowania sie mowie "nie jeszcze nie" , jakbym mogla to bym po 2 tygodniach to zrobila. ale grunt to być zakochanym! jak nie jest zakochana to bedzie sie ociagac i ociagac, az w koncu przyjdzie ktos inny i sprzatnie Ci ja sprzed nosa. powiedz jej że wóz albo przewóz.

Gość ten Faceto
to jakiś cieć..:/ Nie zapominaj że kobieta to nie zabawka:/

Gość Faceto
wiem to z doswiadczenia ! Bylem tez w takim dziwnym zwiazku. Zwroc uwage na slowo 'bylem'. A potem byly calkiem inne znajomosci, bardziej normalne.

Gość Faceto
nikt nie jest zabawka ani facet ani dziewczyna !