Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmurka

chcę poznać porządnego faceta

Polecane posty

Gość marmurka

witam. chciałabym się dowiedzieć, gdzie i jak, waszym zdaniem, można poznać porządngo faceta. szukam takiego. wszyscy, z którymi do tej pory byłam związana, okazali się nieporządni :) mam już prawie 40 lat.

Gość Pożądny
Ja jestem pożądny (od czasownika pożądać) ale porządny też jestem chociaż nie lubie robić porządków za to lubie czasami porządzić, bo mam już dość bycia.. porządkowym!

Gość marmurka
podobasz mi się! "Pożądny". właśnie miałam napisać, że niekoniecznie o porządkowanie mi chodzi

Gość Pożądny
szczerze? jak chcesz poznać porządnego faceta i idz do kościoła.. bedzie się krecił przy ołtarzu i coś mowił

Gość marmurka
:) :) aż taki porządny nie musi być. zresztą kręcenie się przy ołtarzu itd. także porządności nie gwarantuje.

Gość Pożądny
ale mocno je uprawdopodobnia. a tak w ogóle to nie ma porządnych facetów na świecie.. a jeśli nawet są to są zajęci. a ja jestem na to najlepszym dowodem bo jestem wolny.

Gość marmurka
nie ma tobie nawet odrobinki porządności? może jednak..

Gość marmurka
nie ma "w tobie" - miało być

Gość Pożądny
odrobina to za mało.. chyba, czy wystarczy?

Gość marmurka
odrobina to faktycznie za mało, ale wiesz - może się okazać, że u ciebie porządności jest dużo więcej, niż odrobina, a jedynie wrodzona skromność nie pozwala ci itp. itd

Gość Pożądny
wrodzoną to ja mam podobno wadę kręgosłupa ..a teraz będę nieskromny - skromność mam nabytą :) choć raczej nie odnosi się ona do porządności, której mi troche chyba brakuje. zresztą zależy jaka jest Twoja definicja porządności. jeśli mi ją podasz to Ci napisze na ile ona do mnie pasuje..jeśli w ogóle ;)

Gość marmurka
hmmmmmmmm chyba trochę się wpakowałam z tą porządnością, bo trudno mi jakoś podać jednoznaczną i pełną definicję porządnego faceta. Napiszę może kilka cech: -nie ucieka przed problemami i odpowiedzialnością -potrafi cieszyć się nawet z drobnych codziennych przyjemności -jest lojalny -jest szczery i prostolinijny -ma taką wewnętrzną niezależnośc i odwagę -nie rzuca słów na wiatr i takie tam.

Gość marmurka
przez ostatnie 20 lat szukałam porządnego faceta :) jak już pisałam, osobnicy, którzy wydawali mi się porządni, po jakimś czasie okazywali się... nieporządnymi (czyli po prostu klasycznymi palantami)

Gość Pożądny
wole uciekać przed problemami niż potem ponosić odpowiedzialność przyjemność to przyjmność.. choćby najdrobniejsza cieszy. lojalny jestem wobec tego co czuje a nie wobec idei jestem szczery i prostolinijny tylko wtedy kiedy sobie moge na to pozwolić mam w sobie za wiele wewnętrznej niezależności i boję się że obudzę się kiedyś na bezludnej wyspie nie rzucam słów na wiatr gdy wieje przeźroczyście

Gość marmurka
no i widzisz, nie jest źle :)

Gość marmurka
to było do pożądnego oczywiście

klasyczny palant hehe - ciekawe określenie - widocznie wszyscy mieli jakiś zły pierwowzór postępowania - jednak jak wiadomo większość jest na nim oparta więc możesz szukać długo , lecz próbować warto :)

Gość Pożądny
nie wiesz jeszcze wszystkiego.. mieszkam pod Rotterdamem jestem sporo młodszy od Ciebie i oczekuje 3 dzieci od swojej kobiety.. uf nie tak latwo być szczerym i prostolinijnym.. nawet tu na forum.. musze zmykać do sklepu bo tu w holandii mają taki dziwny zwyczaj zamykania sklepów o 20 i nie otwierania ich w niedziele, a jeśli nie pójde to nie bedę mogł cieszyć się drobną przyjemnością jaką jest puszka zimnego piwa.. a miał być taki porządny.. ;).. pozdrawiam i życzę powodzenia.. ale sugeruje poświęcić więcej czas na budowanie własnej wartośc i wyciaganie wnioskow z "palantów"..zeby sie kolejny nie trafil :). a facet prędzej czy później sam sie znajdzie moze nawet odrobine porządny.. jak ja ;).. dzieki za rozmowe, cześć Marmurka

Pożądny - ty weź się lepiej za porządne panny - a nie za klasyczne chlanie alkoholu w klasyczną sobotę :)

Gość marmurka
pożądny - ja też dziękuję ci za rozmowę, mam nadzieję, że zdążyłeś do sklepu :)

Gość marmurka
revolver - bo oskarżę cię o kradzież mojego określenia :):)

ok damo - powiedzmy że za Twoją nieubłaganą zgodą będę go używał z odrobiną kpiny przeciwko \"klasycznym palantom\" :D

Gość marmurka
skoro tak - to umowa stoi! klasycznym palantom mówimy zdecydowane "nie". łaskawie pozwalam więc :) i pozdrawiam cię revolver

Gość marmurka
pożądny - mam do ciebie pytanie, które może ci się wydać złośliwe, ale takie nie jest (no, może trochę :) ) Otóż - jak już twoja kobieta urodzi ci dwoje dzieci, a trzeciego nie będzie chciała, lub nie będzie mogła itd., to ją zostawisz? bo to przecież nie będzie odpowiadało twoim oczekiwaniom.

Gość marmurka
no i co teraz?

Gość marmurka
no i co? nikt się nie odezwie? gdzie są porządni faceci, którzy nie rzucają słów na wiatr. czy takich już nie ma?