Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antkowwa

Rudee

Polecane posty

Gość Antkowwa

Witam, Jestem szatynką , zawsze marzyłam o rudym kolorze włosów, znacie może jakieś naturalne sposoby ? Nie chce używać żadnych farb oraz szamponetek. Chce mięc piękne rude włosy. Bez żadnych skutków ubocznych typu: zniszczone i suche włosy, rozdwojone koncówki. Proszę o rady, z góry dziękuje za pomoc ;-) pozdrawiam

Gość nie ma takich2121

tez jestem szatynką, a 3 m-ce temu miałam jeszcze mega rude włosy! nie da sie tego uzyskac nie uzywając farby, ale ja chodze do fryzjerki 9co prawda slono place) ale farbuje mi drogimi, bardzo dobrymi farbami, które nie niszcza tak włosów co te tanie. włosy są po takim zabiegu nadal miękkie i błyszczace, w dotyku jak naturalne!!!!

Ja farbuję włosy na rudo od kilku lat i mam ładne, niezniszczone włosy. Praktycznie nie używam tylko jednej farby, a zmieniam ciągle firmy, w zależności od tego, który odcień mi się bardziej podoba lub też - na którą farbę jest promocja :) Każda farba w pewnym sensie niszczy włosy, jednak jeśli używasz dobrych szamponów i odzywek do włosów, możesz uniknąć zniszczenia włosów pod wpływem ich farbowania. Zawsze o taki odżywki możesz zapytać Twojego fryzjera, który poleci Ci odpowiednie do Twojego rodzaju włosów odżywki lub możesz zapytać w aptece, gdzie polecą Ci dobre odżywki.