Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krln

czy to migrena?

Polecane posty

Gość krln

mam napadowe bóle głowy ( raz na tydz około) , boli głównie czoło, oczy, permanentny światłowstręt,nudności , zawroty głowy, stan jak przed omdleniem - zimno na skórze. Tragedia! wczoraj szłam do wc na czterech....ma ktoś coś takiego? jak sobie pomóc?

Gość krln
proszę....boje się że dziś będzie to samo

Gość pewnie tak
idź do lekarza

Gość issia3107
To napewno migrena, ale idz do lekarza.

Gość propozycja...
Oczyść organizm z toksyn terapią Gersona. Oto link do filmu i tej metody: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Po wyleczeniu przestrzegaj 4. warunków determinujących zdrowie: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Odpisz po jakim czasie wyleczyłaś się.

Gość to na bank migrena ale wizyta
u lekarza zawsze ci sie przyda najgorsze jest to ze w zasadzie nie ma lekow ktore by dobrze sobe z tym radzily:O a pogoda jaka mamy aktualnie niestety sprzyja migrenom sama mam zazwyczajraz na ok 2 miesiace a w samym czerwcu mialam chyba ze 4:O