Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rynja

Włosy - odzyskianie koloru

Polecane posty

Witam wszystkich:) Zwracam sie do was z takim pytniem.. Otóż zawsze byłam blondynką rok tem zrobiłam się na Rudo - farbowałam włosy farbą płomienny feniks z palette, a kilka dni temu cos mi odstrzeliło i zrobiłam sobie szampon na 24 mycia rubinowa czerwień i wyszły bardzo ciemmne i teraz jestem w kropce bo chce odzyskac moje rude włosy:( i nie wiem czy jak położe rudą farbe to czy mi wyjdzie na tej ciemnej czerwieni mój rudy, jak myślicie? A może powinnam cos innego zrobić? Rozjaśnic te włosy? spróbowac z tą rudą farbą może złapie? A może poczekać az mniej więcej dobrze spłucze sie ten szampon i dobiero nałożyć swoją farbe? jak myślicie? Z góry dziekuje za odpowiedzi:) Pozdrawiam

Gość a ja właśnie wczoraj
nałożyłam ten sam szampon - rubinowa czerwień (na blond) - wyszło rewelacyjnie, ale już dziś się zaczyna spłukiwać (myję włosy codziennie), już mam na boku blond pasemko. Radzilabym ci poczekać aż kolor zejdzie, często myć.

Aha, no w sumie tez tak myśle że by poczekać aż troche zejdzie ten szampon, ale moja cierpliwość nie zna granic:) chciałabym juz wrócic do moich rudych:)

Gość a ja właśnie wczoraj
Doskonale cię rozumiem :-) też jestem niecierpliwa. Ale jak ufarbujesz teraz - to w ogóle nie wiadomo jaki kolor wyjdzie, lepiej poczekaj.

Gość bzdury gadasz
hmmmm...... no to niezle se zrobilas, na razie nie rob nic- myj wlosy bardzo duzo koloru sie zmyje,no ale co po tym? jest jakas sznasa ze zmyje ie calkowice i bedziesz miala swoj rudy ,ale najwprawdopodobniej to jednak bedziesz miala taki mix tego rubina czy co to tam bylo i rudego. najelepij idz do fryzjera i poradz sie go czy zafarbuj u niego wlosy na ten swoj rudy. bo z cimneijszego koloru na jasniejszy nie jest tak latwo pzrefarbowac.

Gość jul--cia--
myj wlosy szamponem przeciwlupierzowym (zawiera piryton cynku)i szybciej "zmywa"kolor lub dekoloryzacja ,ale tylko w salonie(niszczy bardzo wlosy)