Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kavovy

Zrywanie z facetem/dziewczyną w dziwny sposób

Polecane posty

Wypowiedzcie się w jaki najdziwniejszy / najgłupszy sposób zerwaliście ze swoją drugą połową Ja miałem raz tak, że jakoś nie chciało mi się powiedzieć swojej dziewczynie prosto w twarz że z nami koniec itp no to poprosiłem kumpla żeby jej to powiedział w moim imieniu....

22. Ale kiedyś miało się różne śmieszne decyzje, zresztą kto ich nie miał w trudnym wieku ;)

Gość ja swojemu
podczas oralu pierdnęłam w nos i wszystko było jasne

Gość w pomaranczu kryję się
opisze jak kolezanke potraktowal kolo. umawiali sie, ze ona przyjadzie do niego po czym przez tydzien nie rozmawiali o jej przyjezdzie,bo bylo to pewnie i dlatego tez ,bo pracowala,on tez. pisali noramlneie esy omijajac temat jej przyjazu,bo bylo to po prostu pewne. i ktoregos dnia, zartowali sobie z czegos i napisal ze jest kretynka, odpisala ze on jest debilem x 1000. trzeba tu nadmienic,ze mieli oboje specyficzny, wulgarny i wyuzdany humor. po tym smsie odpisal i bylo ok. pojechala umowionego dnia do niego do miasta (ma tam ok.150 km ). czeka na dworcu, a go nie ma. dzwoni, pyta: *jest 8:30 gdzie jestes? -a on: w pracy. *jak to kurwa w pracy? -no w pracy jestem, kolezanka wziela chorobowe i musialem pojsc *no ale ja przyjechalam... -no ale w pracy jestem, nie moge wyjsc... *powiedz ze zartujesz! -nie zartuje ... -poza tym mam focha. *o co? -o tego smsa zaczela sie smiac, powiedziala ze jest pojebanyi wrocila do domu pociagiem. nigdy wiecej sie do niego nie odezwala. mija juz pol roku. kretyn po prostu. z przerosnietym ego :o po co zaczynal zarty skoro sam ich dobrze nie ofbieral i sie obrazal :o na szczescie laska wyszla na swoje, nie cierpiala,ale przykro jej bylo, ze zmarnowala czas na kretyna. teraz ma nowego kolesia. normalnego.

Gość Davidekkk
W wannie :D W czasie wspólnej kąpieli gadaliśmy o naszym związku (ja miałem 17 lat, ona 33), zaproponowałem jej byśmy przestali to trzymać w tajemnicy. Ona wtedy, że straciłaby reputację. Zrozumiałem wtedy, że się mną bawiła od pocżatku, wkurzyłem się, powiedziałem że to koniec i wyszedłem xD

Gość hie hie
Straciłaby reputację? Idzie do łóżka z nastolatkiem i tak dba o reputację?