Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marnotrawca

Marnuję sobie życie.

Polecane posty

Gość Marnotrawca

Mam już prawie 21 lat. Od 3 lat jestem samotny. Kiedyś miałem jedną dziewczynę, ale od tamtej pory z nikim nie byłem. Dziwne uczucie, bo dla mnie bycie z kimś wydaje się jak science-fiction. Nie dlatego, że jestem niski, brzydki, głupi, itd., itp. tylko dlatego, że tyle czasu jestem sam i po prostu nie wyobrażam sobie tego, że mógłbym chodzić z dziewczyną za rękę, że mogłaby patrzeć na mnie z uwielbieniem, że mógłbym być dla niej kimś ważnym.

Gość jak poznasz
odpowiednia dziewczyne to sie zmienisz :D Uwierz mi, mialem to samo :classic_cool:

Mam tak samo, tylko że ja jestem dziewczyną. Wkurza mnie to że dla wszystkich ludzi, posiadanie 'tej drugiej osoby' to podstawa! Za wszelką cenę chcą mnie z kims zeswatac, nie rozumiejąc ze ja nie chcę!

Gość Marnotrawca
Ale ja chcę! Chcę mieć kogoś. Kiedy się pojawi ta odpowiednia dziewczyna? :(

Gość nadejda dobre czasy
wiesz nie jestes w beznadziejnej sytuacji, ja mam 25 lat i jestem sama, ale tak sobie mysle po kij byc z kim kogo nie bede kochala, czekam na tego jedynego, na te prawdziwa milosc, podobnie jak ty dla mnie to troche jak science fiction byc z kims, nie wyobrazam sobie przebywac z facetem 24 h na dobe, a ty narazie korzystaj z meskiej samotnosci, zobaczysz kiedys bedziesz wspominal te chwile gdy byles sam i miales tyle wolnosci;)