Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyszaZOpola

Ratunku! co to jest do jasnej cholery?

Polecane posty

Gość MyszaZOpola

Siedze sobie spkojnie przed kompem nagle czuje ze w buzi mam cos dziwnego. Wyplulam, tzn na palec a to taki bialy mały kawałeczek, jakby serek. I strasznie cuchnie! Co to kurwa jest i skad sie wzięło w mojej buzi. Nie jadłam sera od paru dni!

Gość waniliaPyszna
z zeba???

Gość juka666
może masz drożdżyce na języku

nie wiem, jak to się nazwywa, ale robi się w migdałkach, coś ze stanem ropnym ma wspólnego, ale nie pamiętam przy anginie ropnej powstaje chyba

Gość psssseugonim
grzybice masz

Gość MyszaZOpola
to na pewno nie z języka, język mam różwy i czysty. Moze z migdałków? ale mnie migdalki nie bolą.

Gość liz64
a czułaś wcześniej coś w gardle dziwnego?

migdałki mają rózne zagłebienia i w stanach zapalnych tworzą sie takie odkłady ropne coś mi tak świta, trzeba by lekarza wypytać przy okazji

Gość horror lady from outer space
też mi się to czasem zdarza

Gość jakas_panna
Mi tez sie takie cos robi i myslalam ze jestem jedyna:P Kiedys widzialam to w zaglebieniach migdalkow zanim odlecialo. A smierdzi jak kupa doslownie.

Gość horror lady from outer space
gorzej niż kupa, ma taki ohydny ropny własnie smród, że na wymioty zbiera

Gość mi6464
to chyba ma coś wspólnego z jedzeniem, bo odkąd ja zmieniłam nawyki żywieniowe już mi się tak nie robi xD

Gość MyszaZOpola
Wiecie co, czytalam inne opinie na ten temat i wszyscy mówią, że mają przykry zapach z ust. Ja nie mam. :P Zapytalam chlopaka czy czasem mi nie jedzie z gęby, bo moze jestem tego nieświadoma :P Powiedzial ze nie :) Ze mam normalny oddech. Natomiast moj chłopak ma zazwyczaj nieświeży oddech. Nie ma problemow z żolądkiem, zęby wyleczone. A on takich bialych grudek nie ma. Zastanawiam sie, co moze byc przyczyną jego nieświeżego oddechu?

Gość MyszaZOpola
liz64 o ile pamietam kilka lat temu mialam to samo, ale nie zwrocilam uwagi.. A i regularnie co roku choruje na anginę.

Gość MyszaZOpola
jakas_panna, kupa to przy tym perfuma :P

Gość ja tez takie cos mam co jakis
czas:O nieraz czuje w tych dziurkach po bokach za zebami:P ze cos mam i za chwile wylatuje kilka takich kulek starsznie smierdzcych:O a jak sie te dziurki w ogole nazywaja?:O bo migdałki to chyba nie sa?:O nieuświadomiona jestem:O

Możecie mieć zęby wyleczone i żadnych problemów z żołądkiem, ale jest coś innego.Ja ostatnio byłam u dentystki.Myślałam,że mam kilka ubytków, bo właśnie z tamtych miejsc wydobywał się nieświeży zapach.Okazało się,że mam do leczenia tylko jeden ząb, a te niby ubytki to takie zatoczki w dziąsłach w których zbiera się pokarm i później zwyczajnie śmierdzi.I raczej niewiele można na to poradzić.Jeśli pokarm wejdzie pod dziąsło,to nawet nitką trudno go usunąć.