Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfabet111111

Poszukuję pieśni Maryjo, gdy pozdrawiam Ciebie

Polecane posty

Gość Alfabet111111

Zaczyna się tak: "Maryjo, gdy pozdrawiam Ciebie, sercem jestem przy Tobie. I wołam: Ave Maryja, Pan z Tobą, Ave Maryja"... Tekst + plik mp3

Gość JEŚLI NAWET
Daj spokój, chłopie, i zainteresuj się repertuarem liturgicznym, a nie jakimś oazowym sacrodiscopolo!!! Zwłaszcza ze taki "repertuar" jest zabroniony przez Episkopat Polski i najnowsze zalecenia muzyczno-liturgiczne Benedykta XVI...

Gość Alfabet111111
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tekstu i pliku muzycznego,,, Ustalam właśnie spis pieśni ślubnych i bardzo mi zależy, żeby tej pieśni nie zabrakło...

Gość czy umiesz czytać
ze zrozumieniem??!! przecież wyraźnie już wytłumaczono, że ta PIOSENKA, jako że nie jest PIEŚNIĄ LITURGICZNA, jako element liturgii slubnej (i każdej innej) jest NIEDOPUSZCZALNA!!!!!!!!!!!!! czy az tak zalezy Ci na wprowadzeniu do ślubnej Mszy sw. elementów świętokradczych??!! zatrudnij dwójkę profesjonalnych wokalistów, niech wykonają np. "Sub Tuum presidium" Mozarta = łacińskojęzyczne "Pod Twoją obrone uciekamy się" i żaden liturgista nei będzie miał prawa się wtrącić ani zgłaszac pretensji, bo będzie wszystko w najlepszym porządku i zgodzie z zaleceniami Benedykta XVI

Gość czy umiesz czytać
i najważniejsze - "Maryja" to może być radyjo, a modlitwa "Pozdrowienie anielskie" to słowa "Ave MARIA", tylko ze wymawiane trzysylabowo: Ma-ri-ja KAPEWU???!!!

Gość grenadinne
alfabet... ty ladnie prosisz, ale podziekowac nie umiesz :) google nie gryza, trzeba sie w koncu przemoc i nauczyc obslugiwac to proste narzedzie :)