Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

WIECIE ŻE JAK MNIE NIE BYŁO TO

Polecane posty

byłąm w biedronce i kupiłąm draże orzechowe z ta wiewiorka:P?? ione maja jakis taki specyficzny sklad,ze przez ok.30 minut mam totalna glupawke :O:O:O:O:O:O jak po 20 zjadlam pierwsza paczke,to rozsmieszyl mnie wzorek na firance i przez 20 minut turlalam sie po podlodze ze smiechy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D po drugiej paczce wzielam skakanke i zaczelam skakac :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O potem ozlopalam sie wody,lsuchalam mp3 i co 15 minut chodzilam do lazienki gdy juz \"wytrzezwialam\"z drazy,to zrobilam sobie zapiekanke i przeyszlam tu :P:P:P ale przyznajcie ze te draze sa dziwne :O:O:O:O:O:O pewnie nie pisza calego skladu,bo jest za grzeczny :O:O

levviatan-->:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D takie orzechowe,z wiewiorka,i pisze draze orzechowe :P:P:P:P te draze sa psychiczne:O:O:O:O:O:O:O jeszcze 15 minut :classic_cool:

Gość a oto i ja
nie jadlam draży od przedszkola, ale chyba popędzę do nocnegooooo

robaczek-->:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale nie uwazacie,ze te draze sa dziwne:O:O:O?? jednoczesnie pociagaja i wzbudzaja respekt.. pisze na powaznie.

Gość że rozmawiasz z orange
co za badziewia jadacie:P

draże to są narkotyki. dużo ludzi się od nich uzależniło, ale nie przyznają się :( to coś jak alkoholizm, albo palenie papierosów. jak wciągnie to ni dy rydy ;)

Gość małeconieco
A ja dziś zjadłam sobie loda na patyku. ZNOWU. I jak go jadłam - zgadnijcie jaki - to zobaczyłam dawną znajomą...Boże jaka laska - ale ona zawsze była bez zarzutu. Ale ona ma 37 lat. Boże - ona chyba siedzi non stop na solarium itp. Ale niczego jej nie brakuje. Tylko ten jej mąż... mogłaby z nim cos zrobić też. Wymienić se na modela?

Gość onaD
też po tych drażach mam odloty:D

robaczek-->w wieku 8 lat bylam uzalezniona od drazy :O:O naprawde,nie zartuje :O:O:O:O cale wakacje zarlam :O:O:O w kloncu mama powiedziala ze dziwnie sie po nich zachowuje i przestala mi kupowac :O:O:O:O:O:O:O:O wiesz co to dla mnie bylo :O:O?? 3 minuty :D:D

Gość małeconieco
Ale wiecie - jak ona nie pozuje do zdjęć żadnych to dla mnie to zwykła idiotka. A ten jej mąż to ma kucyk i takiego włosa przez środek nosa (ale się rymło). I jest trochę łysy. Ale ona - jak z żurnala. Plecaczek na pleckach. Mówię wam. Pasują do siebie idealnie.

Gość małeconieco
Ale ale...i po tym lodzie na patyku poczułam się tak źle... następnymm razem kupię se wielkiego...lizaka.

małeconieco ten lód to jakiś narkotyzowany chyba był. jak te draże :D czuję, że monte też pod to podchodzi :D