Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnoniewiem

jaką metodą zabezpieczyć się- moja sytuacja

Polecane posty

Gość niewiemnoniewiem

za 2 tyg widzę się z chłopakiem i wiem, że dojdzie do stosunku, ciesze się i chcę tego ale.... nie współzyłam jeszcze, chciałam isc do ginekologa po tabletki, ale wiem ze mozna je stosowac od pierwszego dnia cyklu tak samo plastry :/ ja niestety okres bede miec za 3 ty... zatem jak mam się zabezpieczyc aby wszsytko bylo ok??? bo nie chcialabym tego robic polegajac wylacznie na prezerwatywie... help

Moze globulki + prezerwatywy?? Mysle ze to bardzo dobre rozwiazanie a globulki dostaniesz bez problemu w aptece bez recepty i trzeba je zaaplikowac kilka minut przed stosunkiem

Gość weeee
lipa powiem ci, czekaj d okesu i bierz tabletki

ja niedawno przezylam tez swoj pierwszy raz nie chce truc sie hormonami bo nie bd wspolzyla regularnie. zabezpieczylismy sie globulkami patentex oval N i prezerwatywa durex performa . jestem bardzo adowolona. globulki wcale sie nie pienily odczekalismy 20 min. wszystko poszlo dobrze. teraz chcemy kochac sie drugi raz i tez uzyjemy tego zabezpeczenia;)

Gość rybiarz
chcecie possac mi kutasa?

Gość niewiemnoniewiem
maaartulkaaa dzięki za podpowiedz, chyba nie zostaje mi nic innegojak skorzystac z Twojej rady, pozdrawiam ;)

Gość coc dziwnego
maaartulkaaa (maaartulkaaa92@wp.pl) nie byłam jescze u ginekologa , bo mam 17 lat i naraie w sumie porzeby nie było . Chciałam isc zapisac sobie tabletki , tzn mysle nad tym naraie uzywalam globulek i preerwatyw . moja pytanko - czy jesli szłabym do ginekologa prywatnie to musze miec ksiazeczke zdrowia ? czy jest ona oniecczna ? ginekolog zapise mi je na miejscu czy mse cekac na jakies wyniki cy cos w tym stylu to ty maaartulkaaa, kłamczuszko?

Gość aisza24
mi kiedys ginekolog powiedziala ze tabletki bierze sie w pierwszym dniu miesiaczki zeby miec wieksza pewnosc ze nie jest sie akurat w ciazy, kazala mi zaczac je stosowac chociaz bylam tuz po miesiaczce i ni wspolzylam zaraz po niej, ani w trakcie, wiec moze warto zapytac.... a tak wogole to gumka + stosunek przerywany (chociaz przyjemnosc duzo mniejsza)