Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggia81

Moj chlopak teskni za swoja byla...czy to normalne?

Polecane posty

Gość Maggia81
Dzieki dziewczyny! widze ze zdania sa podzielone, nadal nie wiem co mam o tym myslec, ale w sumie cale zycie bronilam sie przed prawdziwa miloscia zeby nie zostac zraniana, moze lepiej jednak w koncu wyjsc z zalozenia ze kto nie ryzykuje ten nie ma i dac nam szanse na taka milosc jaka dzielil ze swoja byla, moze nawet nie tak silna ale inna - lepsza, bo to przeciez nie ilosc sie liczy lecz jakosc...

Gość kotka69
:D super, walcz o miłość, zwłaszcza, że przecież pisałaś się dobrze się układa między Wami :) tylko nie myśl o byłej jego, bo takie negatywne myśli strasznie psują związek (sprawdzone;/ na szczęście w porę przestalam się dołować)

Gość Olka6147
Posłuchaj, mam bardzo podobną sytuacje. Niedawno mój chłopak przyznał mi sie że tęskni za byłą. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zdecydowałam sie z nim porozmawiać. Powiedziałam mu jak sie czułam( byliśmy wtedy 5 miesięcy razem) Z byłą razem był 2 lata. Potem ona go zdradziła. On wytłumaczył mi że tęsknota nie zawsze oznacza miłość. Dzięki tej rozmowie wszystko sie wyjaśniło. ' Wyleczyłam go z niej" i uklada nam sie świetnie. Moja rada- porozmawiaj z Nim szczerze, uwierz to pomoże. Tylko tak dowiesz sie prawdy. Pozdrawiam. i życzę szczęścia;)

Gość a ja mysle, ze....,
Nigdy nie jest tak, ze jesli ktos byl bardzo zaangazowany w zwiazek z druga osoba, to po rozstaniu, nawet jesli minie wiele lat, tamta osoba staje mu sie zupelnie obojetna i kompletnie ulatuje mu z pamieci. Nawet jesli roznie bywalo miedzy nimi a decyzja o rozstaniu byla w pelni swiadoma, to jesli sie naprawde kochalo, zawsze zostanie jakis tam sentyment, mysli o tej osobie zawsze beda ozywialy emocje w jakis sposob. Nawet jesli jest sie juz z kims innym, nawet z kims, kogo bardzo sie kocha. I te wpsomnienia i sentyment, nie musza w zaden sposob zagrazac obecnej relacji. Tyle ze, wiekszosc ludzi, ma na tyle oleju w glowie, zeby nie dzielic sie tymi przezyciami z obecnym partnerem, bo ogolnie wiadomo, ze akurat w tym przypadku, szczerosc to nie jest najlepsze rozwiazanie i ta informacja partnerowi nie jest do niczego potrzebna. To sie wie i akceptuje, ale co innego uslyszec cos takiego wprost. Autorce akurat trafil sie taki egzemplarz, ktory na to jeszcze nie wpadl. I zycze jej zeby on faktycznie byl malo rozgarniety, a nie faktycznie tesknil za eks. Tesknota oznacza ze chce sie miec kogos blisko siebie.....No chyba ze ma tez problemy z wyrazaniem mysli, i tesknota nazwal zwykly sentyment, ktory odczuwa wiekszosc osob do swoich bylych, ktorych kiedys naprawde kochali......

Gość blawatek napisala cala prawde
i madrze wiec przeczytaj to sobie autorko i sie zastanow.nie warto sobie psuc zwiazku i nerwow widmem bylej:) powiem ci na moim przykladzie,ze mu przejdzie,mojemu bylemu przeszlo po ponad 2,5roku i juz nie mam z nim kontaktu,choc zapewnial ze do konca zycia bedzie mial i nie zapomni mnie jako osoby z ktora spedzil 7 lat,wierz mi czas wszystko niweluje,daj mu czasu,badz przy nim,badz wyrozumiala,okazuj mu cieplo,zainteresowanie,rozmawiaj:) bedzie dobrze:)

Gość gość
A moj były po 2 latach od rozstnia napisał mi że teskni i dużo myśłi i że zycie jest głupie. Ma dziecko nie ozenił się, zadzwonił po 2,5 roku mając rodzinę i powiedział że tęskni. Ja nic nie robie bo nie che wkraczac w jego życie, ale znam go i wiem i czuje że jest nieśczęsliwy.

Gość gość
Jest słaby. A ty musisz być lepsza niż on. Zimna. Pokaz mu ze ciebie może stracić i niech lepiej cie doceni albo i ty znikniesz. Nie płacz i nie pokazuj smutasnej minki. Tylko sile i niezależność. Poważna ale stanowcza rozmowa.

Gość gość24
Witajcie mam problem mam 24 lata bylem ze swoją ex ponad dwa lata ona ma onego juz od prądu miesięcy caly czas o niej myślę biorę leki nasenne :-( co robię czy czytam czy piszę gdzie kolwiek nie idę widzę ją. Tęsknię jak mówiła do mnie kichanie jak głaskała mnie pogłowie bawiła sie moimi włosami on tak bardzo mnie dopełniała ja Ją nadal kocham chodź runiała mnie uciekl bym z nią jak naj dalej zablokowała mnie na fb jak widzę fotki nasze z wakacji :( to serce sie mi łamie zostały mi tylko fotki o pniej na poczcie e mail :( niby pokazuję że jestem silny oddal bym za nią wszystko :( Kocham Cię Danusia nie zależnie ze masz innego i nic już do mnie nie czujesz :(