Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypiłam litr wódki wczoraj

czy litr wódki to dużo???

Polecane posty

czy litr wódki to dużo??? wczoraj wypiłam może nawet trochę więcej jak litr wódki i się chyba troszeczkę opiłam

Nie martw się, zdezynfekuje Ci przynajmniej wszystkie ważniejsze organy. Nie ma tego złego... ;)

Gość musisz ważyć jakieś 150 kg
jak zdołałaś wypić litr wódki ja nigdy nie wypiję więcej jak 250 ml - bo powyżej to żyganie i kac

ważę tylko 55 kilogramów a po imprezie dałam radę sama w miarę normalnie wrócić do domu, rozebrać się, umyć i normalnie położyć spać grzecznie w łóżku

Gość ja zawsze miałam mocny łeb i
dla mnie litr na dwie osoby to nie dużo. Jestem tylko lekko podpita wtedy i muszę się uzupełnic piwkiem lub kolejna butelką:P ale na łeb litr to z reguły dużo naprawdę, chociaz według mnie to zależy od tego jak bardzo jest sie podatnym alkohol

ale dziś mam kaca okropnego

no jedzenie to było, zjadłam sporo, a gdzieś po pół litra to piłam bez popitki

Gość Teraz
Litr wódki na jedną osobe ...to jest dużo... Ja tez pije przeważnie połówke na pół z kims ...no chyba że pilas tego litra przez caly dzien wieczor i noc po kieliszku co jakis czas

nie nie przez cały dzień, w jakieś 4 godziny wypiłam, bo pić zaczęliśmy około 20 a rodzice mówili dziś że wróciłam około 24:30,

nawet o tym nie myślę, jako abstynent, pewnie już byłbym zimnym trupem śmiedzącym gorzałą. Zawsze zastawiałem się ile trzeba wypić, by wydychać te 0,2 promila , czy ileś tam, nie wiem....

czy mogło to być tak że ten litr zwyczajnie nie zdążył mnie rozłożyć i krytyczne chwile po prostu przespałam w domu w swoim łóżku?

mój rekord to pół litra i 2 piwa, ale nastepnego dnia myślałam że zejde z tego świata... wg mnie litr to bardzo dużo, ja bym napewno nie dała rady

Gość ja zawsze miałam mocny łeb i
nie słuchaj głupot, że bys nie wstała po litrze itd. ja kiedyś z kumpelą wypiłam litr wypiłam na pół a potem nam sie jeszcze chciało i wypiłyśmy kolejny litr i jakoś bez jedzenia z popitką tylko litrową i doszłyśmy do domu normalnie tylko na drugi dzien kac ogromny. Ale my zaprawione byłyśmy bo niezłe z nas alkoholiczki były w latach naszej młodości

Gość małaaa77
lat 16 , waga 49 kg, impreza na 18-nastce kumpla, litr wypilam bez zagrychy, po 5 godzinach rzygańsko... impra przeniesiona do kibla ;D

Gość Jarekk343
To zalezy w jakim czasie wypite ... Jesli ktos wypije litr wodki w czasie ponizej 1 godziny to jest dawka smiertelna .. A Jesli pije cały dzien to jest od rana do wieczora to jest bardzo duża ilosc alkoholu ...

Gość Jarekk343
mi sie zdarzyło wypic 0,5 litra wodki , ale piłem prawie cały dzien .... 1 litra raczej bym nie dał rady wypic .. A Jakbym wypil to na pewno zaliczyłbym zgon .

Gość Jarekk343
zasadniczo litr wódki wypite w bardzo krótkim czasie ( na przyklad 20 minut ) to jest dawka smiertelna

Gość alkoholik234
dajcie spokój dziecko sobie jaja robi. litr na łeb to tylko najlepsi zaowdnicy mogą walnąć albo studenci :) a tu dziewczyna mówi ze po litrze byla lekko pijana haha litra to ty na oczy nie widziałaś. pewnie połówki też

Gość Monntagg
chyba,że to był litr tzw wódki z zawartoscia procentowo alkoholu na poziomie sake choc i w to wątpie:classic_cool:btw mozliwosci studentow tez bym nie przeceniał....sporo jest opowiesci ile to kto tam wydoił wódy na łeb ale to najcześciej trzeba podzielić na dwa.Zasadniczo mozna walnac nawet litra ale tylko gdy sie to na bierzaco niemozebnie wypoci-jak ktos siedzi i tylko siedzi i pije w towarzystwie to po polowie tego ma szanse zaliczyc-stan "zgona":classic_cool: Pozdawiam tych co mają mocne i słabe głowy.Ps nic na siłę

Gość ladaco
1000mg 10 setek vel 20 pięćdziesiątek ujdzie ale przy sutym nie mylić ze sutkami żarciu

Gość Vandikia z Warszawy
A co to dla mnie, tyle obalam na 4 szklanki jak mam doła, a doły mam jak rów mariański.

Gość ladaco
ja mam doły pagórkowate