Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaku

Ciąża

Polecane posty

Gość Olciaku

Prosze o pomoc:( Czy moge zajsc w ciaze jesli kochalam sie z chlopakiem on w ostatnim momencie wyszedl i prezerwatywa nie pekła? chodz przed sciagnieciem prezerwatywy mial jkaby sperme na brzuchu i odrazu mnie to zaniepokoilo i sprawdzilam czy pekla ale nie pekla wyszedl w ostatnim momencie cy moge byc w ciazy ?;( Prosze o pomoc;(

Gość dzasty86
roznie bywa, ale raczej nie powinnas byc w ciazy, wcale nie jest tak latwo zajsc w ciaze jak sie wydaje, no ale ryzyko zawsze wystepuje

Gość dzidziaxD
heh... Ja mam 17 lat, niedawno współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia i teraz ponosze tego konsekwencje... Przedewszystkim chodzi mi tu o strach przed ciąża... W tej chwili nie wiem czy jestem w ciązy czy nie (wiec mam za swoje...) i juz nawet nie chodzi o to czy bede miec teraz dziecko... ale czy ono urodzi sie zdrowe. dziecko to cos pieknego, wymarzonego ale wtedy gdy jest na to odpowiedni moment... W domu było by cieżko, ale mysle ze wszyscy by to zrozumieli... Moj chłopak nigdy by sie dziecka nie wyparł wiec pod tym wzglendem jestem bezpieczna... gdybym była w ciazy najgorszy byłby wstyd... Wstyd przed jego rodzicami (którzy też sa bardzo wyrozumiali) ze zniszczyłam mu zycie...

Gość Olciaku
Ja sie strasznie boje ze jednak cos moglo sie stac,pomimo tego ze sprawdzalam czy pekla i wyszedl przed wytryskiem:(

ja te sie jakis czas temu kochalam pierwszy raz i tez mielismy mala przygode tez miala stracha niezlego. jestem w twoim wieku ;p. ale okres ostalam i jest ok ;D . nie jestesmy jeszcze doswiadczone dlatego obawiamy sie 3 razy bardziej. nie boj sie;;*