Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to__jestem__ja

osoba towarzysząca - wesele

Polecane posty

Gość to__jestem__ja

Niedługo idę na wesele i mam mały problem w związku z tym. Potrzebuję opinii postronnych osób. Czy wg Was większym wstydem jest iść samemu na wesele czy zaprosić jakąś obcą osobę, żeby po prostu z kimś przyjść? Z góry dziękuję za każdą wypowiedź, może pomoże mi w podjęciu decyzji ;)

Gość e tam pitolicie
ja ide sama!!:) jakos to bedzie , na weselu przeciez tanczy sie w kołeczkach i itp. moze kogos tam poznam :)

Gość e tam pitolicie
a kiedy masz to wesele?? moze wtedy co ja :D

Gość najlepiej wziac
kogos znajomego, sprawdzonego

Gość to__jestem__ja
Ja właściwie już pwoedziałam, że z kimś przyjdę, więc problem w zasadzie sprowadza się do tego czy nie jest głupio zaprosić obcą osobę? Chodzi mi o to co ona sobie pomyśli... Właściwie to nie wiem z czym mam problem. Chyba po prostu nie podoba mi się rola osoby zapraszającej zamiast zapraszanej, ale trochę nie mam już wyjścia...

Gość mocate
a masz jakichs fajnych sprawdzonych kumpli?jesli tak, to nie bedzie glupio wygladac :)

Gość to__jestem__ja
Ale ja właśnie nie chcę iść z żadnym kumplem, zresztą część z nich i tak tam będzie. Większość koleżanek będzie ze swoimi chłopakami, więc stwierdziłam, że też bym z kimś poszła, a teraz już niedużo czasu zostało...