Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała jak mąka blondynka

Dlaczego białe, nieopalone kobiety, o mlecznej karnacji są uważane za aseksualne

Polecane posty

???? :O nie wszyscy mogą się opalać i nie każdy to lubi

Gość a kto ci to powiedzal
paker po solarium? Delikatna jasna karnacja jest wlasnie bardzo kobieca.

każdy mi wokół mówi, żebym sie opaliła, bo wyglądam jakbym była chora a ja nie mogę iść na solarium , bo mam dużo pieprzyków wstydzę się zakładać krótkie spódnice, chociaż nogi mam zgrabne, tylko że nie są brązowe :O poza tym widzę te wszystkie opalone dziewczyny na ulicach...

Gość a kto ci to powiedzal
co to znaczy "kazdy?" Chyba przesadzasz albo zmien towarzystwo. Opalenizna jest niemodna, pomijajac ,ze niezdrowa. Zobacz sobie zdjecia gwiazd i modelek , takich z prawdziwego zdarzenia.

ja bym chyba jak trup w czarnych włosach wyglądała :O smaruję się balsamami brązującymi, ale ileż można - po kąpieli znów jestem biała :O

ja bym się dzieczynami na ulicach jednak nie sugerował , ale fakt czasami idzie się nieźle pośmiać z wielbicielek solaryjnej opalenizny :D

chciałabym, żeby się tu jakis facet wypowiedział co sądzi o białych kobietach :O

Gość dr pepper
bo ja wiem... ja tam lubie takie blade. wazne aby miała ładna twarz , jakis biust i konkretny tyłek :classic_cool:

ale ten tyłek bedzie bardzo biały :O

Gość vvvvv
To nie ma znaczenia - na przykład Stoya - biała jak śnieg a sexy

Gość afdsfsadfs
Blondynki o jasnej cerze mi się bardzo podobają. Nie lubie tylko dziewczyn o bladej cerze i czarnych, prostych/rzadkich/oklapniętych włosach :o Jak ma te włosy puszyste/kręcące się to jak najbardziej może być.

Gość eihfd
albo Sophie Ellis Baxtor

Gość sally sol
wiesz to zalezy jak blada jestes ja jetsem blondynka o bardzo jasnej karnacji i bez makijarzu nie wychodze bo wygladam jak zywy trup wszyscy sie pytaja czy aby napewno dobrze sie czuje, czy nie mam anemii itp w sumie nie ma sie czemu dziwic tylko kupic dobry balsam brazujacy lub pogodzic sie z sytuacja

Gość hgffggf
Popieram afdsfsadfs Biała jak mąką blondynka jest atrakcyjna nawet jak ma rzadkie włosy. A jak laska jest blada i ma czarne włosy to wypadałoby żeby miała je puszyste/kręcące się, żeby to jakoś wyglądało.

Gość marzenaxx
ja jestem blada i uważam się za seksowną, mam blada skórę i wyglądam jakbym miała zaraz zemdleć, jak trup, ale nie wstydze się tego, problem polega na tym że większość facetów woli dzewczyny po solarze........, chyba że wierzą że to karnacja lub naturalna opalenizna(po Egipcie)

Gość marzenaxx
najlepu mnie jest jeszcze problem że kocham czerwona szminkę, przy mojej karnacji wyglądam jak wampirzyca :D

Gość hgffggf
niby kto powiedział ze faceci wolą opalone

Gość marzenaxx
jeszcze dodam że lekko!! opalona skóra jezst symbolem zdrowia, a blada choroby, anemii, anoreksji, tu tkwi chyba część problemu.........

Gość mo.ni.ka
ja też jestem trupio blada i w dodatku mam prześwitujące naczynka pod oczami czyli wypisz wymaluj zombii w dodatku mam jasne włosy ;) moja kumpela jest gothką i mówi że by wszystko oddała za taką cerę żeby nie "wyglądać jak chłopka z pola" a jak "wysoka, smukła pani śmierci" w szkole mówią na mnie wampirek ;p ale fakt w spódniczce takie nogi brzydko wyglądają, do niedawna miałam trądzik co jeszcze pogorszyło stan mojej cery gdyż kosmetyki -anty-trądzikowe jeszcze bardziej mnie wybieliły

Gość marzenaxx
ja jestem jasną blondynką... ogólnie zależy jak się ubiorę, ale gdy sie odpowiednio ubiore i uczeszę, umaluję to blada skóra jest atutem

Gość olllllka
ja nie jestem trupiobiała:) mam odrobinkę ciemniejszą karnację,odrobinkę,ale nie opalam sie wogóle bo też tworza mi się pieprzyki,za to dla własnego dobrego samopoczucia stosuję samoopalacze,nie jestem ciemna ale mam lekko "opalone" ciało:)

Gość olllllka
ale faktycznie skóra trupiobiała jest troszke nieestetyuczna,ale troszkę,za to salona jest stttttttraszna!!!

Gość krzysiuuu
nie sadze . Blade kobiety są atrakcyjne , a z pewnoscia bardziej atrakcyjne niz spalone na solarium . Jezeli opalenizna to tylko delikatna moze byc atrakcyjna

Gość kucimiako
a kto tak mowi? kobiety o porcelanowej cerze w dodatku blondynki z zielonymi oczami to moj ideał ❤️

Gość flakowate dupki wołowe