Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodowa Baba-Jaga

pan Byk-re

Polecane posty

Gość Jagodowa Baba-Jaga

byl juz taki topic ale niestety zostal usuniety-nie wiem dlaczego. poprosze o spostrzezenia dotyczace panow Bykow :)

Gość Panem bykiem jest mój mąż
Pod jakim względem interesuje Cię charakter byka?? Ja mogę coś odpowiedzieć, ale rzecz jasna mogę powiedzieć o jednym mężczyźnie, a nie o jakiejś reprezentatywnej grupie;)

Gość Jagodowa Baba-Jaga
wlasnie pod wzgledem jakim jest partnerem i jakie ma cechy jako mezczyzna :). wielu ludzi sie smieje z tego ale prawda jest, ze osoby urodzone pod konkretnym znakiem zodiaku maja cechy wspolne :)

Gość Jagodowa Baba-Jaga
up ;)

Mój mąż to człowiek bardzo opanowany i na 100% wierny. To jest ogromny plus byka, że jak kocha to jest zapatrzony jak w obrazek. Odbija się to jednak na jego towarzyskości. Niezbyt dba o podtrzymywanie kontaktów towarzyskich, nie ma ochoty bawić się w grupie, woli tylko z partnerką. Jest tego jednak niebywały plus - nie flirtuje z innymi kobietami. Jest sumienny, dba o dom. Lubi dobrze zjeść i ma fantazję jeśli chodzi i gotowanie, gotuje chętnie i bardzo dobrze. Podobnie jest w seksie, lubi seks i jest naprawdę dobrym kochankiem, to taki typ faceta, który w łóżku nie jest samolubem... Jest wspaniałym tatą, uwielbianym przez dziecko:), potrafi i zaopiekować się maluchem i bawić się z nim. Wydawałoby się, że byk to ideał... Ma też wady. NIesamowicie trudno zmienić jego postanowienia. Jest bardzo uparty, niekoniecznie mając rację. Nie uzewnętrznia problemów, "kisi" je w sobie. Jest domatorem, przez co nie jest zbyt towarzyski. Ma samotnicze hobby takie jak wędkarstwo np.

Gość Jagodowa Baba-Jaga
nie ma tu zadnych partnerek bykow?

Gość Jagodowa Baba-Jaga
czyli jako material na meza prawie ze ideal :)))

Gość gdyby tak było miałabym męża
byka, a tymczasem mam eksa byka. Zgadzam się z tym opisem powyżej, ale z własnych obserwacji dodam: zbytnia uległość - zrobiłby chyba wszystko co przyszłoby mi do głowy- kompletna nieumiejętność stanowczego postawienia się - irytujące. Skłonności do nałogów, różnych- niedopuszczalne. Materializm - czasami trudny do wytrzymania. I chyba łątwo ulegał wpływom, np. kolegów i innych - wkurzające. Być może upływ czasu wpłynął na to co napisałam, bo rozstałam się z nim już z 5 lat temu albo i lepiej, ale chyba o czymś świadczy, że zapamiętałam akurat te cechy.

Gość Jagodowa Baba-Jaga
moze jeszcze ktos sie wypowie? :)

Gość Jagodowa Baba-Jaga
a ciezko zdobyc ich serce? ;) sprawdzalam juz nawet nasz horoskop partnerski i jestem ciekawa czy to sie sprawdza :)

Jagodowa, to wszystko zależy... Koleżanka wyżej napisała o materializmie. Mój mąż nie przywiązuje takiej wagi do pieniędzy, ja chyba większą... Nie szczędzi pieniędzy na miły prezent, czy kwiaty. Chyba jestem bardziej "rozsądna" pod tym względem od niego. Jeśli chodzi o nałogi, też nie. Nie pije, nie pali, hazardu zero, nie wychodzi z kumplami, nie lubi piłki i meczy nie ogląda. Nałogów zero, no może słodycze...:) Problemem i tu się zgadza jest to, że byka trzeba do wszystkiego motywować. Jak już się czegoś podejmie, to angażuje się i pracuje ze wszystkich sił, ale sam z siebie woli ciszę, spokój i zapiecek... Jagodowa, jeśli zależy Ci na przebojowym facecie, który będzie miał parcie na błyskotliwą karierę i będzie brylował w towarzystwie, to kompletna pomyłka... Jeśli wolisz śniadanie do łóżka, czas we dwoje, faceta raczej spokojnego i fajnego tate dla dzieci to jestem na tak. Ważne też, żebyś Ty była energiczna i potrafiła pokierować i sobą i nim.

Serce byka...:) Mój byk chciał kobiety znacznie mniejszej od siebie, to mu się podoba. Twierdzi, że uwielbia to, ze jestem uśmiechnięta i radosna, on raczej wyważony i zachowawczy... Lubi jak kobieta wygląda kobieco, ale stawia na wnętrze, chce kobiety zrównoważonej jeśli chodzi o poważne sprawy w życiu, bez nałogów, nie imprezowiczki. No i musisz się trochę dać rozpieszczać. Dopiero później, w związku można bykiem kierować, wcześniej byk chce się kobietą zaopiekować (ale to większość facetów akurat). Poczucie humoru też jest ważne...:)

Gość mój tata jest bykiem
więc nie wiem jak się zdobywa jego serce. Ja się po prostu urodziłam i wystarczyło ;p Ale z tymi nałogami się potwierdza w jego przypadku niestety... Na szczęście oprócz skłonności ma też chęć leczenia. Poza tym zgadza się: domator, spokojny, skromny, nie ma parcia na karierę i salony. Dokładny, zorganizowany, pracowity.

Gość Jagodowa Baba-Jaga
bardzo dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :)))! wlasnie bardzo mi zalezy na spokojnym mezczyznie, ktory zaangazuje sie w zwiazek i w rodzine, w ktorym bede miala oparcie :). w swoim zyciu juz sie wyszalalam i teraz przyszedl czas na stabilizacje... poznalam cudownego mezczyzne ale zanim to sie stalo i tylko znalam go z widzenia, juz wiedzialam, ze to musi byc TO. te jego cieple oczy... :):). a im blizej go poznaje tym jestem bardziej przekonana :D. jeszcze raz bardzo dziekuje! 🌻

Nie ma za co. Zyczę Ci dużo szczęścia z nim:):):)

Gość Jagodowa Baba-Jaga
nie dziekuje zeby nie zapeszyc :). mam nadzieje, ze intuicja mnie nie zawiedzie ale kobiety w koncu ją maja, zwlaszcza rybki ;)

Oooooo jesteś rybką, jak moja mama. Rybki mają dobrą intuicję... Wagi chyba nieco gorszą, ja jestem wagą:) Pozdrawiam

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość lucy.naa
ja jestem z bykiem... trudny orzech do zgryzienia.. wady: uparty totalnie, zawsze uwaza ze ma racje - nawet jesli jej nie ma, zawsze musi byc jak on chce, nie idzia na kompromis, zaborczy momentami.. zmiania sie pod wpływem towarzystwa.. koledzy górą... zalety: brak :D niee no moze mozna na niego liczyc... zawsze gdzies zawiezie, przywiezie, da :D

Gość hm.......hm
byki to ...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! i tyle na ten temat!

Gość gość skorpion
co to znaczy piii

Gość gość
Jest powściągliwy i rozsàdny