Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yazowiczka

Yaz i omdlenia.

Polecane posty

Gość Yazowiczka

Mam takie pytanie. Jestem na 3 opakowaniu Yazu. We wtorek (10 dzień cyklu) dwa razy zemdlałam i od tego czasu bolała mnie głowa i tak lekko mdliło. Kochamy się hmmm "nie do końca". Myślicie, że to ciąża??

a moze to poprostu przez pogode, tez mi sie zawroty głowy przytrafiły ale nie wiaze kazdego obiawu, kazdego bolu z tablretkami

Gość joojjjj
ja bym ci radziła choć skontaktowac się z ginem - najpierw się niewiąże z tabsami a potem nagle szok że się ląduje w szpitalu... ja też miałam bóle głowy straszne ale niebyły to yaz - a w twoim przypadku przestraszyła bym się tych omdleń - może zrób choć morfologie??

Gość Yazowiczka
Najważniejsze, żeby to ciąża nie była... Wybieram się właśnie do lekarza..

Gość joojjjj
jasne najważniejsze żeby nie ciąża - najważniejsze kobieto to żebyś niezapadłą w śpiączke albo nie umarła

Gość Sissi87
Jak najprędzej do lekarza, nawet niekoniecznie ginekologa. Masz jakiś poważny problem z krążeniem, co może być spowodowane zażywaniem tabsów. Narazie odstaw. Serio! Utrata przytomności i to 2 razy w ciągu dnia to wystarczający przyczynek do konsultacji z lekarzem!

Gość Mala_Mii
Nie do konsultacji z lekarzem ale odrazu odstawić!! To nie są żarty! Wiesz, że zdarzył się kiedyś przypadek, że dziewczyna oslepła od zazywania pigulek? Najlepiej idź do prywatnego ginekologa, niech zrobi Ci komplet badań. Słono za nie zaplacisz ale przynajmniej będziesz wiedziała czy wogóle możesz zażywać tabletki. Taki wywiad "na gębę" nie zawsze wszystko mówi.