Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaikido

świetna rzecz dla rodziców i dzieciaków

Polecane posty

Gość fanaikido

Witam serdecznie, od kilku miesięcy uczęszczam na zajęcia aikido razem z moja czteroletnią córeczką i jestem zachwycona!! Wspaniała rekreacja dla ciała i trochę relaksu dla ducha!! A moja pociecha stała się bardziej samodzielna, cierpliwa, zdyscyplinowana, a przy okazji ma wspaniała frajdę. Piszę o tym na forum bo chciałam zachęcić wszystkie mamy do ruszenia się z domu i spróbowania czegoś ciekawego w czym absolutnie nie przeszkadza posiadanie dziecka. Zajęcia są ciekawe zarówno dla maluchów jak i dla starszych dzieci, nastolatków no i nawet dla takich babeczek jak ja:-) Od przyszłego tygodnia na zajęcia zabieramy też tatusia bo zaczyna się letnia szkoła aikido! Jest trochę rekreacji, sprawności, samoobrony- bardzo fajnie, wiec jeśli tylko macie czas to szukajcie tego typu placówek w waszych miastach, bo to świetnie wpływa na relacje z maluchami, a jeśli już macie dużo większe pociechy to dobrze im zrobi taka szkoła aikido, która uczy dyscypliny, pokory, wytrwałości, pracy w grupie ! Ja zachęcam wszystkich z okolic Sosnowca, Dąbrowy, Będzina itp. Pozdrawiam Karolina

Gość tofakt
popieram! moje dzieci też chodzą na aikido i mnie się też czasem udaje uczestniczyć w zajęciach- to fantastyczne zajęcia dla każdego:-)