Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantahaw

Dlaczego tak ciężko mi po informacji, że mój ex się ożenił?

Polecane posty

Gość samantahaw

dowiedziałam się przedwczoraj i miałam zrypany weekend :-O ciągle o tym myslę i tak jakoś strasznie mi żal :-( Rozstaliśmy się 4 lata temu, był kontakt smsowy tylko na świeta, a w wielkanoc w ogóle się nie odezwał i teraz już wiem dlaczego :-( Jakoś tak mi smutno :-( a tak latał za mną, czekał i zabiegał o mnie 5 lat, mówił, ze kocha i zawsze będzie ble ble... widziałam w każdym juego słowie i geście prawdę, a teraz on przytula inną... a kiedyś mnie nazywał swoją żoną :-( i kurde najgorsze jest to, że go nie kocham, ale boli...nie wiem dlaczego

Gość cale szcvzescie ze koles
wreszcie zmadrzal i zostawil taka debilke jak ty :O

Gość samantahaw
ales błysnęła inteligencją :-O żal :-O Nawet czytać nie umiesz :-O nigdzie nie napisałam, ze to on zerwał

Gość daj czasowi czas....
Katarzyna Groniec pięknie pięknie wyśpiewała słowa, które o tym jak może boleć to co było... napisał Jonasz Kofta... To może przypadek Że znów się widzimy Patrzymy na siebie W spokojnej udręce Wspomnienia spłowiały Przez lata i zimy Dziś tylko się znamy Nic więcej... Uśmiechasz się dziwnie Inaczej niż wtedy Gdy było do siebie Nam bliżej niż blisko To było niedawno A mówi się kiedyś Dziś tylko się znamy To wszystko... Dzielimy złą ciszę Obcymi słowami Ty serce masz chłodne I chłodne masz ręce Za chwilę pójdziemy Innymi drogami Bo tylko się znamy Nic więcej... Jedyne co mogę napisać, to wiem, że Ci ciężko... jedyne co mogę Ci radzić, to daj czasowi czas.....

Gość mogę Ci tylko pomóc słowami...
wiem, ze to marne pocieszenie, ale był już ktoś kto czuł podobnie jak Ty... Melancholia, smutek, zal... to wszystko wpisane jest w nasze zycie...... Dajcie czasowi czas.... Posłuchaj, porzucony przez nią, Nieznany mój przyjacielu: W rozpaczy swojej Nie wychodź na balkon, nie wychodź, Do bruku z góry nie przychodź, nie przychodź, nie przychodź, Na smugę cienia nie wbiegaj, Zaczekaj, trochę zaczekaj! Posłuchaj, porzucona przezeń, Nieznana mi przyjaciółko: W rozpaczy swojej Nie wychodź na balkon, nie wychodź, Do bruku z góry nie przychodź, nie przychodź, nie przychodź, Na smugę cienia nie wbiegaj, Zaczekaj, trochę zaczekaj! Przysięgam wam, że płynie czas! Że płynie czas i zabija rany! Przysięgam wam, przysięgam wam, Przysięgam wam, że płynie czas! Że zabija rany - przysięgam wam! Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas. (Zwólcie czarnym potoczyć się chmurom Po was przez nas i między ustami, I oto dzień przychodzi, nowy dzień, One już daleko, daleko za górami!) Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas, Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Tylko dajcie mu czas.

A mi się wydaje, że szkoda Ci że eks się ożenił bo jest szczęśliwy. Ulożyło mu się, ma nową dziewczynę. A Ty jesteś sama. Jakbyś z kimś była, a domyślam się że nie jesteś to nie myślałabyś o bylym.

Gość mogę Ci tylko pomóc słowami...
zasłuchaj się w lirykę.... staraj się nie myśleć o swoim bólu... pewnie minie...

Gość samantahaw
może i jestem jak pies ogrodnika, ale co mam na to poradzić? Smutno mi i tyle :-( Poradź mi, a nie o ceniasz i krytykujesz/wyśmiewasz :-O To najłatwiej prawda? moge ci tylko pomóc słowami...Dziękuję za słowa Kofty :-) piękne :-) :-( i w ogóle za wsparcie