Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgorzatka5557

LINEA wasze opinie na ten temat

Polecane posty

Gość fitnnneska
Lepiej kup skakankę ....

Gość fitnnneska
Zamiast farmakologii droga małgorzatko lepiej używać czegoś na poprawę trawienia lub na wzmocnienie włosów np jakieś zioła ....z herbapolu

Gość facet co lubi biust C
Ja się specjalnie nie znam ale na pewno są jakieś ziołowe praparaty poprawiające wygląd cery i włosów ... choćby coś takiego : http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?products_id=3931&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-06&utm_content=3931 nie ma co przepłacać ew coś w czym można "wykąpać włosy" ja tam się nie znam może mleko kozie jak klepoatra .... bynajmniej nie ma co wierzyć że herbatka wyszczupli twoją figurę . A nawet jeśli to co to za kobieta co nie ma jędrnej pupy tylko płaskodupie ?

Gość co wy gadacie
:o dieta(ROZSADNA) plus zielona herbata+linea+sport=SUKCES PO KILKU DNIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet co lubi biust C
ja tam mogę powiedzieć dużo ćwicz i staraj się tak jeść aby wyglądać zdrowo teraz dobra pora będą świeże jabłka , pomidory, marchewki, nic tylko jeść .. i dużo się ruszać.

Gość Loreen86
Ja nie polecam tych tabletek, ponieważ stosowałam te tabletki przez około 2 tyg. i nie czułam się po nich za dobrze (miałam wzdęty brzuch i rozwolnienie). Teraz biorce bio cla i narazie dobrze sie po nich czuje

Nie znam sie ale widze konkrety, sklad tej waszej linei i przeciez to ziola to po jakiego grzyba jej kazecie kupowac herbapol jak pyta te osoby ktore uzywaly linei # Charakterystyka Składniki preparatu Linea: zmniejszają łaknienie, # redukują tkankę tłuszczową # zapobiegają tworzeniu się nowych komórek tłuszczowych # pobudzają procesy przemiany materii # zmniejszają kaloryczność posiłków Skuteczność produktu wynika ze skorelowanego działania specjalnie dobranych składników: - Zielona herbata - polifenole pobudzają proces rozpadu tłuszczu, ułatwiają jego spalanie i zapobiegają ponownemu tworzeniu się komórek tłuszczowych. Zielona herbata reguluje również procesy trawienne i zwiększa wydatkowanie energii. - Fasolamina - hamuje trwanienie skrobi znajdującej się w produktach spożywczych (ziemniaki, pieczywo, makaron , pierogi). - Ocet jabłkowy - reguluje trawienie, pobudza procesy metaboliczne oraz zmniejsza wchłanianie cukrów i tłuszczy. - Chrom - zapobiega wahaniom poziomu glukozy we krwi. Dzięki temu przeciwdziała napadom głodu, m.in. na słodycze. - L-karnityna - jest niezbędna do wytwarzania energii poprzez zwiększenie spalani kwasów tłuszczowych. Zapobiega gromadzeniu zbędnych zapasów tłuszczu, redukuje nadmiar tkanki tłuszczowej i zapobiega efektowi jo-jo.

Gość linnnea
odświeżam temat, bo mam ochotę kupic te tabletki. Proszę o opinie.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość momenti
Nie nie nie dla Tych tabletek ! Jeżeli masz na uwadze zdrowe odchudzanie to zrób sobie 3 dniowy detox. Pij b.dużo wody plus weż tabletkę therm line fast , ona Ci pomoże usunąc nadmiar zgromadzonej wody.

Gość tynia891
Nie nie Linea nie polecam:) przyjmowałam i nie byłam zadowolona;) bardziej skradł mi serce African Mango http://afrikanmango.pl dzięki temu artykułowi przekonałam się do niego;) zamówiłam komplet i przyjmuję już 2 miesiące i efekt rewelacyjny -14kg! oczywiście jem regularnie, słodycze ograniczone i biegam 3 razy w tygodniu po 3km;)