Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaa

czy to nie dziwne ze ...

Polecane posty

Gość zagubionaaaaa

on juz na 2 randce i po tyg rozmow na gg dotykal moich wlosów i szyj? poprosilam go zeby tego nie robił to potem jakis obrazony był:/ dziwni sa mezczyzni

Gość lisiczka piekna
nie, to nie jest dziwne:) po prostu bardzo go kręcisz i nie moż oderwać rak:P Nie mów mu nie ale sprytnie się wywijaj w takich sytuacjach, niech poczeka z tym myzianiem;)

Gość zagubionaaaaa
poza tym wydaje sie strasznie zazdrosny zna mnie krotko ale zabronił spotykania z innym facetami na czas wyjazdu jego do pracy( wraca za miesiac)troche dla mnie to nie bardzo fajne bo spotkalismy sie zaledwie 2 razy

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
;)

Chyba nie za bardzo Ci się facet podoba :P Bo mnie mój złapał za rękę na 1 randce... Na drugiej już się całowaliśmy. I jakoś mi to nie przeszkadzało. Taka była chemia między nami :)

Gość szczurka
po tygodniu i juz sie obraża? i zakazuje czegokolwiek? rokuje to niezbyt dobrze. na przyszłość. Typuję na zaborczego tyrana kótry nie rozumie słowa nie. Obraża się że nie cchesz go pocałowac? A co będzie potem jak odmówisz mu sexu? Uderzy Cię? Ja bym go skreśliła juz teraz.Bo tak nie zachowuje sie facet kótry szanuje kobietę, dziewczynę//zależy mu tylko na tym żeby Cię przelecieć. Jeżeli Ty na to przystajesz to ok..ale nie liczyłabym na nic więcej.. góra miesiąc zabawy..moze nawet nie cały.