Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l.o.l.a

Obrona Pracy - strój

Polecane posty

Gość l.o.l.a

Dziewczyny - wrzućcie foty swoich strojów z obrony prac mgr/ lic .... albo opiszcie ... zupelnie nie mam koncepcji, pewnie skonczy sie na black&white kostium ;/

Gość Majka23 z trądzikiem
Na obronie myślałam nad tym, co mam powiedzieć, strój nie miał znaczenia, ważne aby był schludny i elegancki, odpowiedni do okazji, obrona to nie pokaz mody :o Takie tematy są żenujące.

Gość l.o.l.a
tak tak jestem pustą blondynką bo zastanawiam sie co ubrac :| a moze jest ktos kto jednak zwracal uwage na swoj stroj przed obroną ...

Gość może i jesteś bo tylko ty wsp
omniałaś o kolorze włosów :o Nie, normalni ludzie myślą wtedy o tym jak wypadną merytorycznie. Powiem, to raz jeszcze. Obrona to nie pokaz mody.

Gość terefereeaaa
majka jestes glupim kujonem

Gość to jest taka okazja ze pasuje
wylacznie czarnno-bialy zestaw:O z kiecka co najmniej do kolan i bez dekoltu wiec mozliwosci masz raczej ograniczone...

musisz ubrać się na biało czarno :o z tym, że nie musi to być prostolinijne - długie spodnie z kantami i bluzka biała :o teraz można ubrać się bardzo kobieco

Gość Strój na obrone jednak zależy
od typu uczelni. Niekoniecznie obowiązuje czarno-biały strój, ale na pewno powinien być elegancki i w stonowanych kolorach. Monis088- możesz mi wytłumaczyć, jak strój może (bądź nie) być prostolinijny? :O

Gość proste to proste
Szara prosta koszula z kołnierzykiem (h&m), czarna prosta spódnica przed kolano z paskiem (pretty girl), czarne półkryjące rajstopy, czarne buty na niewysokim obcasie, włosy spięte. U mnie dziewczyny były na kolorowo, jedna w sukience w kwiatki :| na szczęście większość ubrala się podobnie do mnie.