Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki1818

Czy bardzo widac??

Polecane posty

Gość Wiki1818

Mam pytanko. Mam 18 lat i jestem w ciąży. to już 4 miesiące. Narazie mama o niczym nie wie bo staram się maskować jak tylko potrafię, ale wiadomo, że jest to trudne gdy takie upały na dworze. Nie chcę jej narazie powiedzieć z pewnej sytuacji jaka wynikła. dziecko nie było planowane, ja i mój chłopak po prostu wpadliśmy co tu dużo mówić, ale nie o tym chciałam pisać. Chciałam się zapytać, czy według was bardzo widać tę ciążę? http://i40.tinypic.com/350mr8m.jpg wiadomo że osoby z zewnątrz odbierają to nieco inaczej. Będę wdzięczna za odpowiedź. I może jakieś rady jak delikatnie poinformować o tym rodziców.

Gość kawka po poludniu
hahaha chcesz pokazac jaki masz piekny brzuszek?

Gość kikoo
to chyba prowokacja... ten brzuch widac na kilometr...

Gość lekrtiuys
to gratulacie :)powinnas powiedziec ile mozna ukrywac no chyba ze twoia mama to jakis niewiem zly czlowiek wtedy tez bym sie zastanawial

Gość widia
wyrazy współczucia rodzicom,a ciążę zdecydowanie widać

Gość Wiki1818
jestem raczej nieco grubszą dziewczyną, nie żeby niewiadomo jaka ale boczki mam z boku może i bardziej widać ale celowo zrobiłam zdjęcie które dobrze pokaże brzuch, na codzien nosze luźne koszulki itp. z mamą się raczej mijam ale chodzi mi o to jak długo będę mogła to ukrywać, ponieważ nie mogę jej teraz o tym powiedzieć. Proszę o szczere opinie i to nie jest żadna prowokacja.....

Gość ten tiny cos tam pobiera
wasze hasla nie wchodzic wirus!

Gość vvvanda
w odpowiednich ciuchach na pewno da sie ja ukryc.ja jetem w 8 miesiacy i mam podobny do twojego. tez nie obnosze sie ze swoja ciaza i jeszcze nikt nie zauwazyl mojego stanu

Gość Wiki1818
nic nie pobiera;/ co za głupoty wypisujesz człowieku;/

Gość ghjk
Moim zdaniem powinnas porozmawiac, jesli nei z obojgiem to chociaz z mama ... Niestety< brzucha nie da sie ukryc < Moze mama juz zauwazyla< sama byla w ciazy wiec nie latwo bedzie robic z niej oferme> moze czeka na moment kiedy sie przyznasz > porozmawiaj z nia na spokojnie jesli bedzie sie dalo

Gość vvvanda
mysle ze jeszce miesiac mozesz ukrywac, gdzies od 6 zacznie rosnac bardziej intensywnie

Gość powiedz jej teraz
bo ja zaboli ze nie poiwedzialas wczesniej

Gość Wiki1818
dziękuje za odpowiedzi!! :*:* nie chodzi o to, że moja mama jest jakaś zła i się jej boje, tylko zaistniala pewna sytuacja i teraz jest na to jeszcze nieodpowiedni moment. Żałuję że nie powiedziałam wcześniej, zaraz jak się dowiedziałam, no ale trudno... Chodzi mi właśnie o to, że to ja chcę mamę poinformować o tym a nie żeby sama się spostrzegła, a nie mogę tego powiedzieć teraz i się zastanawiam jak długo będę mogła brzuch jeszcze ukrywać :*

Gość vvvanda
moim zdaniem nie musisz miec wyzutow sumienia ze nie powiedzialas. ciaza to twoja sprawa nie mamy... i ty zadecydujesz kiedy jej o tym powiedziec.nie powinna miec zadnych pretensjii.jak bedziesz gotowa to powiedz.

Gość RudolwkaD
jacie kręce ale brzuchol:) ale trzeba przyznać, że słodki:) no i, że widać ;/

Gość hjgfjkjj
ja tez jestem w 4m-cu i mam podobny brzuch do Twojego z tym, ze u mnie dodatkowo od razu strasznie powiększyły sie piersi :o mieszkam chwilowo u babci, która nie wie o tym i też to przed nią ukrywam ale to długa historia... i tez mam nadzieję, że uda mi sie jeszcze przez jakiś miesiąc to ukrywac, bo wtedy mniej wiecej sie wyprowadze i wtedy bede miała w nosie co ona na to i juz nie bede pod jej dachem, ale boje sie ze za bardzo juz bedzie widac :( teraz były chłodne dni wiec chodziłam w bluzach, polarach ale teraz ida upały i nie wiem jak ja to ukryję :( a musze jeszcze zdazyc wziac slub przed porodem ...

ciaza jest bardzo widoczna i nie ukryjesz jej zbyt długo. Radze Ci powiedziec jak najszybciej mamie o niej. I oczywiscie mam nadzieje, zę chodzisz do lekarza!!!!!!!!!!

Gość hjgfjkjj
ale też przyznaję, że Twój brzusio jest słodki :) mój nie wygląda za ciekawie :( ogólnie wszystko mi się zrobio takie tłuste :( plecy , no przytyłam już 5 kg :( ale wyglada jakby to było więcej ja dodatkowo rzuciłam 3 mce temu palenie, wiec dodatkowo "urosłam" od tego jeszcze :(

Gość Rapaholllimmma
no widac i to nie malo ale nie martw sie bedzie dobrze:)

Gość Hania666
Czesc sama jestem w ciąży tyle tylko ze w siodmym miesiacu i brzuch mam taki jak ty a mimo wszystko nikt nie wie o tym poniewaz nie chce tego uijawniac a brzuch maskuje sciskajac sie gorsetem i noszac roznego rodzaju tuniki i luzne bluzki nosze bluzki puszczane "od karczku" i naprawde nie ma sie co martwic jeszcze z miesiac dwa spokojnie to ukryjesz pozdrawiam:)

Gość Robert haha
jestes w ciąży?

Hania- ze co, ściskasz gorsetem???? Jestem przerażona jak czytam takie rzeczy. Dlaczego coraz wiecej kobiet jest tak nieodpowiedzialnych???? No i co z tego, ze da jej sie ukryć 2 miesiace. i gdy dostanie skurczy powie, '": O wiesz mamo, własnie rodze" :o

Gość Dorota Barańska
podczas ciązy przytyłam 4 kg. Dziecko miało 3,150... do czasu porodu nie było widać po mnie że byłam w ciąży. Jestem szczupła. teraz jestem w ciąży z bliżniakami. 7 miesiąc. Przytyłam już ponad 20 kg... Jestem przerażona tym co sie dzieje,a tu jeszcze dwa miesiące. Moja rozpacz nie zna granic. Mam brzuch jak słonica, rozstępy jak nie wiem, wszystko mnie swędzi, skóra mi się "rozrywa"... żałuję, że nie podwiązałam sobie jajników;/ moją córeczkę kocham nad życie, a bliźniaków nie jestem w stanie nawet zaakceptować. To mnie przerasta. Stałam się gruba, brzydka, nieatrakcyjna. Mąż mnie nie akceptuje. Rodzina dziwnie na mnie patrzy. Nie jestem zadowolona, nic mnie nie cieszy. Córeczka jest całym moim światem, a teraz, gdy na świat przyjdą bliźniaki, nie wiem czy będę w stanie ich pokochać. Masz bardzo ładny brzuszek. Jesteś zgrabna, młoda, zapewne piękna i kochana. Pokochasz swoje dziecko tak jak ja pokochałam swoje. Nie ma się co ukrywać, kiedy ma się do pokazania taki piękny slicznie symetryczny brzuch. Później może się wszystko zmienić, więc ciesz się ile możesz! To pierwsza ciąża, jest taka piękna, wszystko jest takie nowe, ciekawe.. Nawet ból przy porodzie szybko się zapomina... Powodzenia i zadowolenia z maluszka...

Gość Mariolka Krejzolka hihi
o boże Dorota jakie wyznanie! Myślę, że popadasz w depresję, zgłoś się do psychologa, bo to zaczyna się robić niebezpieczne! A do autorki- niestety widać, ale myśle, że spokojnie dasz radę to jeszcze ukryć jakiś czas:) ttylko bron boze nie zaciskaj sie pasami czy gorsetami!!!

Gość oksana.-.-.-.-
widać i to bardzo, dziwne, że rodzice niczego nie zauważyli...

Gość bzdury gadam
no to ja polecam rodzicow zabarc do okulsity bo cos maja poazwnie z oczami jezeli tego nie widza.