Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvz

nie potrafie z nim zerwac.

Polecane posty

Gość cvz

wiem ze od razu znajde kogos innego, ale boje sie ze z zadnym nie bedzie nigdy tak samo..

i całe szczęście,że nie będzie tak samo:) jeszcze by tego brakowało:O

Gość cvz
ale jesli z zadnym sie juz tak nie dogadam i w ogole ?

Gość ja też się tego bałam
ale wydaje Ci się. Nie ma sensu być z kimś tylko z obawy, że nie trafi się lepszy, jeśli z obecnym jest coś nie tak

Gość khguifyc
najbardziej boimy sie tego nieznanego, odpowiedzi na pytanie, czy słusznie postąpię, czy nie będę żałować. cała reszta to pikuś

Gość cvz
ajak ja odejde a on znajdzie sobie inna ? cholera on mnie wkur* a bez niego nie potrafie sobie zycia wyobrazic;/

Gość krzyknij_wody
cvz, to wal prosto z mostu - co z nim nie tak, ze go chcesz i nie chcesz jednoczesnie?

Gość cvz
klocimy sie czesto . nie pisze,, nie dzwoni. Jak sie spotykamy to zaraz musi po kumpli zadzwonic. Rozgaduje o naszym sexie;/. Daje mi mnostwo zakazow a sam robi co chce, za duzo pije chyba ;P. Ale z drugiej strony rozumie mnie, wiem ze moge mu ufac i czuje sie bezpiecznie keidy z nim jestem.

no ja tego tez sie balam, ze nie znajde innego tyle u nas byla ta roznica, ze nie wyobrazalam sobie z nim dluzszego zwiazku ja jestem nadal sama,ale to co, jestem spokojniejsza ,nie biore tabletek uspokajajacych i mam nadzieje,ze wyjdzie mi to na lepsze:)

Gość cvz
ale ja juz przyzwyczailam sie do bycia z nim. Nie chce byc sama . Nie chce samotnych wieczorw etc..

Gość do dupy
:o rozumie Cię? to skąd te zakazy? opowiada o Waszym seksie? Boże... I jak możesz mu ufać? więc co to jest zaufanie jak dla mnie to dupek chlapiący sie w emocjonalnym brodziku. ja bym go zostawiła

Gość do dupy
jeśli jesteś z nim, bo boisz się samotności, to daj sobie od razu spokój

Gość cvz
a teraz wyszedl z "przyjaciolmi" a ja kurwa nie wiem z kim gdzie .. moglby chociaz napisac co robi ;/ . Martwie sie bo poszedl juz wstawiony;/

Gość cvz
mam przyjaciol nie bede sama. jestem ladna, mloda znajde kogos. nie potrafie sobie wyobrazic jego z inna ! wiem ze glupie ale ta k czuje;/. mimo ze mnie tak wkur*

Gość cvz
czy ja za duzo wymagam ? napisac sms gdzie jestem co robie to zbytr duzo?;(

Gość do dupy
nie, ja Cię rozumiem, serio to taka głupia zazdrość, ale to normalne jest, tylko, że to jeszcze nie powód, żeby z nim zostać

Gość hydeparking
jednostronne to... a Ty masz znajomych? nie, bo mas zakazy... chore!

Gość cvz
z tym mowieniem o sexie to juz przestal (tak mysle) ale glownie chodzi mi o to ze co tydzien gdzies idzie i kurwa nigdy nie napisze ! bo po co ? i w ogole ja teraz neie bede mogla zasnac bo bede myslala co kretyn robi. Dlaczego do niego to nie dociera ? W ogole w dzien nie chce wychodzic tylko w nocy budzi sie do zycia. Mieszkam jeszcze z rodzicami i glupio mi tak wracac pozno, bo rano praca. Tak samo ja ;/. Nie mozna wieczorem zostac w domu ?

Gość cvz
mam znajomych , ale jakos rzadko ostatnio sie spotykamy. On niby nic nie ma przeciwko ale ze mna jest tak beznadziejnie ze zazwyczaj jak wyjde na miasto to mnie ktos zaczepia .. i on twierdzi ze prowokuje ubiorem. A ja ubieram sie normalnie .. Po prostu zawsze staram ladnie ale nigdy prowokacyjnie a on ma pretensje;/