Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przymiotnikZ

gardzę kobietami i nie chcę znać kobiety

Polecane posty

Gość przymiotnikZ

podejrzewam, że takich facetów jak ja są dziesiątki albo nawet setki, faceci którzy sobie odpuścili związki z kobietami , ponieważ kobiety źle potraktowały tych facetów , facet się starał i chciał jak najlepiej ale wyszło jak wyszło, kobieta nagle poszła z innym i facet został zdradzony , odeszła z innym , często facet w takiej sytuacji się zastanawia - co tamtem ma lepszego albo fajniejszego, że jego kochana kobieta uciekła z innym mam uraz do kobiet, już kilka razy zostałem wystawiony i ośmieszony przez kobiety, nie chcę się wdawać w jakieś głupie związki bez powodu i bez przyszłości i mam stracha, nie chcę zapoznawać kobiet w obawie, że mnie znowu jakaś kobieta załatwi gdy się zaangażuję uczuciowo , jestem sam od sześciu lat , bardzo mnie się podobają kobiety na ulicach ale obawiam się podrywać, nie umiem podrywać , nawet nie chcę podrywać kobiet w obawie, że finał będzie dla mnie wredny , nie potrafię zaufać kobiecie :(

Gość xcxcxcxc
a kobiety gardzą debilami piszącymi na kafeteriii ...wiec masz problem z głowy...idz spac chłopczyku...

Gość mam to samo tylko w drugą
mam to samo tylko w drugą stronę ... jestem kobietą i to samo myslę o facetach... to co ty o kobietach

Gość przymiotnikZ
wiem o tym, że jestem debilem, jestem przy okazji samotnym debilem i rano muszę wcześnie do pracy wstać, nie mam wakacji , nie ma lekko niestety :(

Myślę, że to dotyczy nie tylko mężczyzn, ale także kobiet. Przykre jest jednak to, że zarówno jedna strona, jak i druga nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji jakie jej zachowanie może przynieść. Do płci przeciwnej można się bowiem nabawić sporej urazy, gdy jest się zdradzanym, czy oszukanym. A obdarzenie kogoś zaufaniem graniczy wtedy nieraz z cudem..

Gość śliczniotko
takie życie

Gość przymiotnikZ
byłem dzieckiem to kobiety mnie biły tzn matka, babka i ciotka :( nienawidzę kobiet.... nie wspomnę o nauczycielkach które zawsze biły mnie i moich kolegów :(

Gość Jacek

Jesteś MIZOGINEM!!!!Zapytaj wujka google co to jest !!!!I bedziesz wiedział dlaczego kobiety cie kopią w zadek.