Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala mądralska

Niecierpliwy facet.

Polecane posty

Gość lala mądralska

Pare dni temu przez czat poznalam faceta.Odrazu przeszlismy na gg.Fajnie nam sie rozmawia.Wymienilismy sie zdjeciami.I sie sobie spodobalismy.Potem wymienilismy sie numerami telefonu.I pisze do mnie sms.Np. rano co slychac, czy no. o ktorej dzis bede na gg.Puszcza strzalki.No ok.Ale wsytarczy ze niedopisze na sms to zaraz dzwoni.Jak nieodbiore tel. bo niemoge.To pisze ze ok rozumiem napewno jestes zajeta niebede sie narzucał.Umowilismy sie wstepnie na sobote na spotkanie.Niewiem dlaczego tak sie zachwouje jest taki niecierpliwy.A mnie takie zachwoanie faceta odrzuca.

Gość lala mądralska
ponawiam

Gość lala mądralska
Napisałam program, który za mnie odświeża forum :classic_cool:

Bo chce mieć wszystko zaraz i odrazu? A pomyśl jakiego focha strzeli jak nie bedziesz chciała sie z nim calowac albo przespać na pierwszej randce. Chyba w ten sposób chce wymusic na tobie szybkie reakcje bez zastanowienia. Nie śpiesz sie, pomyśl kilka razy a on niech sie nauczy cierpliwości.

Gość lala mądralska
Niecierpie jak facet cos na mnie wymusza.Nielubie takich typow.I po wczorajszym zachwaniu troszke mnie do siebie zniechecił.

Gość lala mądralska
Tez tak mysle ze desperat.Wiem a autopsii ze " ze jak cos sie szybko zaczyna to i szybko sie konczy".

Gość mllll
Naucz sie zasad pisania z partykułą NIE...

Gość lala mądralska
Oboje mamy po 25 lat.Ja mam za soba 2 nieudane zwiazki.Jak jestem sama to narzekam ze nikt mnie niecche nikomu sie niepodobam.Ale jak juz ktos sie mna interesuje to mam to gdzies.

U mnie to wyglądało tak: pierwszy komentarz na portalu, później ciągle gg, w końcu wymiana nr tel ...Co prawda nie dzwonił do mnie ale ciągle naciskał na spotkanie...Był tak upierdliwy że w końcu się zgodziłam :p No i szczerze nei żałuję :p Nie był żadnym desperatem tylko porządnym gościem :) I tak oto za dwa msc się pobieramy :) Nie należy wyciągać pochopnych wniosków...Spotkajcie się a później go oceniaj :)

Gość lala mądralska
ten tez jest upierdliwy.My poznalismy sie dopiero w sobote wieczorem na czacie.Wspomina ze chcialby sie spotkac ale niebedzie nalegal zeby odrazu.Jesli potrzebuje wiecej czasu to on rozumie.Ale jednak nierozumie bo ciagle o tym wspomina.I mnie to meczy.

Gość madeleine24
faceci... :O

Gość lala mądralska
Ale ja mu wczoraj powiedzialam ze jest strasznie nie cierpliwy.On sam sie dziwi dlaczego bo tak normalnie taki nie jest.A ze mu sie spodobalam i fajnie mu sie ze mna rozmawia to chcialby mnie zobaczyc na zywo.

Gość nie z czasownikami
piszemy osobno, nie z przymiotnikami - razem. Kto ci dal mature?