Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooooogle

czy w ten sposób można wpaść?

Polecane posty

Gość gooooogle

biorę Cilest, przed snem. niestety w piątek zapiłam pałę na urodzinach znajomej, narzeczony przywiózł mnie do domu, próbował wcisnąć we mnie tabletkę, bo sama nie byłam w stanie, ale tak szybko padłam do wyra, że on też nie darł rady tej tabletki we mnie wcisnąć.. odpuścił. położył mnie spać i wybzykał (świnia :) )... rano Paweł mnie budzi, mówi żebym tabletkę wzięła... w sumie spóźniłam się 8 godzin. wzięłam tą tabletkę, wieczorem wzięłam następną (czyli dwie jednego dnia), wczoraj wieczorem następną... i w nocy się kochaliśmy. no i teraz mi powidzcie: jeśli 8 godzin się spóźniłam z jedną tabletką, to jest szansa, że wpadliśmy?

Gość gooooogle
on chce mieć już dziecko to chciał okazję wykorzystać :) ale mówisz, że raczej mu nie wyszło, tak??

nie dał rady wcisnąć tabletki ale Cię wybzykał ?? dobry jest :D

Nie - jakby spoznienie bylo wieksze niz 10 godz to wtedy skutecznosc tabletki sie obniza

Gość gooooogle
no jak ja nieprzytomna byłam to jak miał mi ją wcisnąć? i jeszcze wody nalać, by poleciała? a wybzykać to jaki problem? :)

Gość obrzydzenie mnie bierze
wybzykał trupa :(:(:(

Gość gooooogle
wcale nie trupa, bo mówi, że ponoć oczy miałam otwarte i coś gadałam... tylko ja nic nie pamiętam :p