Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princessssssssssssssssssssssss

Hity Michaela Jacksona

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
R.I.P

Gość AaliyahDanaHaughton
to cholernie smutne ze on juz nie wróci na scene, chociaz nie wiadomo czy ten powrót go nie zabił :(

Gość J_Lo
teraz cały świat po nim rozpacza :(

Gość z czasem wszystkie wspomnienia
ostatnio bez przerwy słucham "Dont stop till you get enough" na you tube jest przepiekny klip z animacjami imitującymi drogocenne kamienie, coś jak kalejdoskop przepiękna piosenka o pożadaniu, miłości, seksie a Mike jest po prostu przesłodki, miał wtedy chyba coś koło 20 lat, generalnie uwielbiam kawałki z jego początków kariery, był wtedy taki naturalny, nieskażony, dziecięco szczery http://www.youtube.com/watch?v=HrPTDU40hO4 http://www.youtube.com/watch?v=hDusecGwXao

Gość J_Lo
właśnie on był taki dziecinny, niesmiały do samego końca, to straszne,, nie tak powinien wygladac jego konieć, wielka szkoda ze nie uda mu się zagrać tych koncertów, może potem zyłby spokojniej :(

Gość seja villa
Give in to me, Will be there, Dirty Diana, Cry, Heal rhe world, One more chanse, i wiele innych! piękne:( słucham właśnie Cry😭

Gość seja villa
http://www.tvn24.pl/-1,1607330,0,1,dramatyczny-wynik-sekcji-zwlok-jacksona,wiadomosc.html gdy to przeczytałam to rozbeczałam się:(

a ktoś zna "Dont stop...." hmmmm mnie się tak podoba że ach

Gość Carlene
Dirty Diana, świetne.

Gość seja villa
ja znam. cudna piosenka, głosik i Michael taki młodziutki

Gość J_Lo
tez znam don't stop cudna :)

Gość toJestŚwietne
tak w ogole to teledyski Michaela zawsze były świetne

Gość avemaria
Billy jean , Thriller , Bad , Dirty Diana .

czasami myślę że Michael zmarł bo już nie miał siły zmagać się z mediami, z samym sobą, z kompleksami i obsesjami które go zżerały był perfekcjonistą który dążył do jakiegoś nieosiąglanego ideału coraz bardziej jestem przekonana że jego śmierć to samobójstwo, przeczuwał że nie podoła wrócić na scenę nie mogę uwierzyć w to co mówią menedżerowie, że był zdrowy w świetnej kondycji...niby jakim cudem ? facet który ważył 45 kilo ? wyglądał jak skóra i kości ? głodował, brał silne leki, narkotyki ? pracował ponad siły ? moze robił to celowo może chciał umrzeć na scenie ? w blasku reflektorów... kyos brutalnie powiedział że Michael był wart więcej martwy niż żywy, ktoś inny skomentował że sprzedano bilety na koncert i pewne jest że duża rzesza fanów nie upomni się o zwrot pieniedzy bo będzie wolała zachować drogocenna pamiątkę: bilet na koncert który nie miał prawa się odbyć

Gość toJestŚwietne
ja mysle ze mimio wszystko Michael chciał zyć, przeciez miał 3 dzieci, chocby dla nich chciał zyć

Gość J_Lo
ciekawe kiedy bedzie pogrzeb Michaela, czy bedzie publiczny czy prywatny on miał w lipcu witac sie z nami na nowo a nie żegnac na zawsze ;(

Gość dzamniorka
Nie wierze w rozpacz jego rodziny, oni sie ciesza, ze umarl, bo przejma jego majatek. Nie utrzymywali za bardzo kontaktow za jego zycia, a jak dowiedzieli sie sepy o jego smierci, to od razu wszyscy sie zjawili:O

Gość J_Lo
tez cięzko uwierzyć w ich rozpacz, z pewnoscią w jakis sposób cierpia, i co z jego dziecmi?? trafia pod dach dziadka który molestował ich ojca, straszne :( mam nadzieje ze Michael zostawił testament który nie da skrzywdzić jego dzieci