Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princessssssssssssssssssssssss

Hity Michaela Jacksona

Polecane posty

Gość MichaelYouGoneToSoon
http://www.youtube.com/watch?v=H0mcxmCGetI&feature=related Like A Comet Blazing 'Cross The Evening Sky Gone Too Soon Like A Rainbow Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon Shiny And Sparkly And Splendidly Bright Here One Day Gone One Night Like The Loss Of Sunlight On A Cloudy Afternoon Gone Too Soon Like A Castle Built Upon A Sandy Beach Gone Too Soon Like A Perfect Flower That Is Just Beyond Your Reach Gone Too Soon Born To Amuse, To Inspire, To Delight Here One Day Gone One Night Like A Sunset Dying With The Rising Of The Moon Gone Too Soon Gone Too Soon...

Gość Lotttttaaaa
R.I.P Michael !!

Gość Nonon
robił świetna muze, Billie Jean wymiata!!

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
bardzo przezylam jego smierc, jego utwory zawsze mi sie podobaly lecz nigdy nie bylam jego wielka fanka przez duze F, sluchalam glownie rocka. Pisze sluchalam bo od dnia jego smierci nie slucham tylko jego utworów, dopero teraz po jego smierci poczulam to cos... nabraly innego wydzwieku i bardzo zaluje ze nastapilo to dopiero teraz, nigdy nie bede jego prawdziwa fanka, raczej pseudo fanka... moglam nalezec do jego fanklubu w polsce, moglam byc na jego koncertach, moglam zobaczyc go na zywo, moglam... bardzo zaluje ze nie obudzilam sie dopiero teraz to byl cudowny, wspanialy, wrazliwy i madry czlowiek. strasznie mi go zal, i zal mi siebie ze tyle stracilam...

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
mialo byc - slucham tylko jego utworow.

Gość J_Lo
alkaaaaanicja wypad mi stad z tym blenda med :o