czeresiena 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 zastanawiam się, czy mogłam zajść w ciąże. od wczoraj mam straszny stres, boję się, że przez to mogę nie dostać okresu w terminie i będzie jeszcze gorzej. kochałam się z chłopakiem, używaliśmy prezerwatyw. gumka nam nie pękła, sperma nie miala jak dostać się do pochwy. dodam, że od wczoraj dość często chce mi się siku i oddawanie moczu trochę boli. podwyższyła mi sie też temperatura ciała. normalnie mam 36.5 stopni, a dziś jest 37. co to może być? jakieś zakażenie, czy może to ta niechciana ciążą? ratunku! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciam__ 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 \' kochałam się z chłopakiem, używaliśmy prezerwatyw. gumka nam nie pękła, sperma nie miala jak dostać się do pochwy\' Wnioskuje po tym kawałku że na 100 % jestes w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 i jeszcze powiedz ze wczoraj sie kochalas a dzis masz objawy :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeresiena 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 wiem, wiem. mało prawdopodobne. ale co ja poradzę, że tak się boje? od rana chyba wciągnełam z gram tabaki i wypilam z 3 kawy. temperatura mogla podskoczyć od podnoszonego ciśnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach