Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NextToYou

Domagać się odpowiedzi czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość NextToYou

napisal do mnie niecaly miesiac temu na ...nk ;) niewazne, szybko przenieslismy znajomosc na telefon, wydzwanial, wypisywal.. po jakis 2tyg przyjechal do mnie z kumplem, bylismy na imprezie, ladnie fajnie, buziaki, przytulanie.. pozniej tez dzwonil na okraglo. Widzialam sie z nim chwile w piatek, bo byl przejazdem u mnie w miescie, po poludniu jeszcze dlugo gadalismy przez tel, pozniej wieczorem chyba sie wkurzyl, bo bylam na imprezie i nie bardzo chcialam z nim gadac. W sobote sie nie odzywal, wiec napisalam co u niego, odpisal oschle 'a co ma byc slychac', 'jest zle, czemu sie nie odzywam caly dzien', pozniej w nocy dzwonil ale spalam. Wczoraj chwile popisalismy na gg, mial pozniej zadzwonic ale milczy az do teraz:o no i nie wiem czy mam do niego napisac o co chodzi, czy jesli nie chce kontynuiwac znajomosci zeby mi napisal, czy darowac sobie, co wcale nie jest latwe...

daj sobie na wstrzymanie i odczekaj z tydzien. zobaczysz co bedzie. facet fochuje jak kobieta w ciazy, albo...poznal juz nastepna panienke i jest nia zajety.

Gość NextToYou
nie wiem, do tego mi sie na pewno nie przyzna ;) wczoraj mi sie bardzo zalil, ma teraz troche nieciekawy okres, nie wiem czy to moze to, ale raczej nie, bo wczesniej jakos nie przeszkadzalo w kontakcie.. zarzucal mi tez ze sie nie odzywam do niego pierwsza, i wychodzi na to ze mi sie narzuca... ale z drugiej strony skoro mial zadzwonic a tego nie z\robil, mimo ze chcialam tego, to chyba faktycznie nei bede sie odzywac na razie

Gość przegranyzycie
a ja jak przez 5 minut sie nie odezwe, to juz co krece na boku:( fajne macie problemy...