Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika...D

książki które warto przeczytać

Polecane posty

Czy moglibyście mi polecić jakieś romantyczne książki?? Najlepiej polskich pisarzy. Ostatnio czytałam \"Porę na miłość\" Pwła Jurka i bardzo mi się podobała:) Dodam że mam 19lat...

Gość fdfd
Orgia w Madrycie

Gość trzy kamienie marzeń
romantyczne? może "bramy raju"Andrzejewicza , "milosc w czasach zarazy' , 'samotnosc w sieci'

Gość Nicolka.....
"Samotnosc w sieci" jest super napewno Ci sie spodoba. "Wszystkie pary tancza" niepamietam autorki :( "Love story" E. Segal!!! Czy musza byc koniecznie romantyczne? Znam kilka supre ksiazek z watkiem milosnym ale nie sa to typowe romansidla np: Paulo Coelho "Weronika postanawia umzec" i "Demon i panna Prym". Polecam te ksiazki bo jak dla 19to latki to na bank Ci sie spodobaja. A do "Love story" kup sobie zapas chusteczek bo bedziesz ryczec ;)

dziękuję wszystkim za propozycje:) jakby Wam coś jeszcze przyszło ciekawego do głowy to piszcie... Mogą być też dramaty ale żeby był jakiś choćby wątek miłosny:)

Gość izabela374
jacek pałkiewicz syberia.wyprawa na biegun zimna

Gość Nicolka.....
pistacja ja czytalam wszystko tego autora on jest poprostu niesamowity!!! A z dramatow to polecam "Toksyna"Robin Cook i "Ucieczka Natana" John Gilstrap. Watkow milosnych (miedzy kobieta a mezczyzna) raczej w nich nie ma ale sa naprawde warte polecenia.

Gość widia
Przeczytaj "Anna Karenina","Blaszany Bębenek",'Komu bije dzwon"

Gość Nicolka.....
Polecam Ci tez autorke Daniell Stell. Ona pisze o milosci a dokladnie o problemach wjakie nas czasem w zwiazku dotykaja... Jak bedziesz w ksiegarni to poczytaj sobie opisy na ksiazkach tej autorki bo na ma fajny styl pisania i lekko sie ja czyta.

Gość Nicolka.....
No to w ksiagarni ;) W sumie nie ma roznicy ;) Ale zerknij na te tytuly co Ci napisalam bo naprawde warto :) Pozdrawiam i milego czytania zycze :)

Gość kleo-patra
Świetna jest "Żoa godna zaufania" Roberta Goolricka. bardzo romantyczna, pełna uczuć i niespełnionych, niewyrażonych dialogiem pragnień.

Gość kleo-patra
mała poprawka, tytuł to: "Żona godna zaufania":)

Gość JUSTYNA21000
Koniecznie przeczytaj książkę PS KOCHAM CIĘ

Gość zenek_D
Kumpel właśnie skończył czytać – Wszystko się spieprzyło ale chyba będzie lepiej i zachwala. Też się chyba zdecyduję na kupno. Akurat czasy studenckie są mi nieobce, więc chętnie poczytam jak to się studiowało za beat generation ;-) Widzę, że można zamówić książkę ze stronki http://officyna.com.pl/ksiazka-wszystko-sie-spieprzylo-ale-chyba-bedzie-lepiej, także odkładam kaskę i kupuję. Hej!

Gość robik33
Hm....Wiesz co, mi się osobiście bardzo podobał Labirynt Śmierci – Saga o Katanie. Dobrze napisana polska powieść fantasy, z takich nowszych produkcji to moim zdaniem jedna z lepszych. Ale wiadomo są gusta i guściki, każdy czego innego szuka w fantasy. Jeśli komuś zależy na dobrych pomysłach i wyobraźni autora, na sprawnie poprowadzonej fabule, i ciekawie zarysowanym świecie Orchii to tutaj to znajdzie.