Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy kamienie marzeń

czym jest miłość? wierzycie w nią?

Polecane posty

skąd się to bierze? jestem trochę może z kosmosu , może niedzisiejsza ale tego pojąć nie mogę. bo co innego miłość rodzinna - matka kocha dziecko, brat siostrę itp. ale , że dwie obce osoby się kochają?! z czego to się bierze? kiedyś myślałam, że tylko kobiety potrafią kochać, a faceci myślą o jednym. poznałam jednak chłopaka ktory ciągle chce być ze mną. mimo że jestem łatwa i dostał to czego chciał. on mnie nadal kocha. mężczyźni też potrafią kochać? potrafią być romantyczni, wyznawać miłość parę razy dziennie, kochani, słodcy . dla mnie to szok i dziwnie się z tym czuję ...

Gość kto tam wie jak to u facetow
jest naprawde. jestem podejrzliwa, nigdy do konca nie wierze

Ja po poprzednich związkach zwątpiłam. Stałam się chłodna, gotowa na wszystko. Postanowiłam oddawać się przyjemnościom, ale ten chłopak jest inny. Z drugiej strony nie chciałam teraz być w związku, a jak już go poznałam, to trudno było sie wyplątać, poza tym widzę że mu zależy, ile to potrwa? kiedy przestanie mnie kochać?

Tylko ,że ja przez te poprzednie rozczarowania jak np. kiedy rzekomo zakochany chłopak zerwał ze mną z dnia na dzień nawet nie podając przyczyny stałam się podejrzliwa, straciłam optymizm, romantyzm, założyłam , że wszyscy faceci są źli, przez to trochę nadpsułam obecny związek. nigdy mnie nie przestanie kochać? a nie znudzi się? być całe życie z jedną osobą? bez żadnych przygód? wyskoków? a jak spotka lepszą ?

Gość xcvvc
Zadajesz pytania na poziomie 15 latki :o

Gość kafeteria lofs
nie wiem, nie

Wiem, że głupie te pytania, niemal jak 100 pytań do wróżki, ale ja po prostu jestem ciekawa męskiej psychiki. Czy potrafią być z natury wierni , czy to może zależy od poszczególnej jednostki ?

Gość veritto
"nigdy mnie nie przestanie kochać? a nie znudzi się? być całe życie z jedną osobą? bez żadnych przygód? wyskoków? a jak spotka lepszą ?" nie, nie, tak, tak, nie, nie wiem

Gość kasiulkowaZłodzi
kochac to znaczy chciec kogoś zabić i ciagle tego nie robić :D

fajne te cytaty :) ale czy jeśli ktoś teraz kocha i mówi, że nigdy nie przestanie to mówi prawdę? bo on sam może nie wie co będzie, nie jest Bogiem, jest tylko człowiekiem i coś może strzelić mu do głowy, nawet nie z jego winy :( jestem przewrażliwiona i mam fobię przed kolejnym porzuceniem :(

Gość free woman
cytaty fajne. Miłosc fajna:D tylko są głupi albo jak szczeniaki:D

kto głupi ? zakochani?